Manisasporlu futbolculara 'Şampiyonluk ruhunda' pastası
Manisaspor eski kaptanı Çağdaş Atan ile Manisalılar Platformu Başkanı Hasan, futbolculara 'Şampiyonluk ruhunda' yazılı pasta ve baklava ikram etti.
2016.03.17 13:49 - Son Güncellenme: 2016.03.17 13:49 - Spor - HABER MERKEZİ
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor'da cumartesi günü deplasmanda oynanacak Tokatspor maçı için geri sayım başlarken, geçen sezon Manisaspor'da forma giyip kaptanlık yapan Çağdaş Atan ile Manisalılar Platformu Başkanı Hasan Ertekin ve yöneticileri antrenmanı ziyaret edip futbolculara üzerinde 'Şampiyonluk ruhunda' yazılı pasta ve baklava ikram etti.

Altan ve Ertekin, Teknik Direktör Taner Taşkın ile görüşüp başarı dileğinde bulunurken takımın bu sezon şampiyonluğu kucaklayacağına inandıklarını söyledi.

Tokatspor karşısında cezalı olan Ozan ve Ümit Yasin ile sakat Berk'ten yoksun mücadele edecek siyah-beyazlı ekip yarın Kayserispor'a uçtuktan sonra karayoluyla Kayseri'ye geçecek ve burada konaklayacak. Kafile Tokat'a maç günü gidecek.