Manchester United, Dubai kampından vazgeçti

Manchester United, Dubai kampından vazgeçti

Manchester United her sene kamp yaptığı Dubai'ye bu yıl gelmiyor. ABD ile İran arasındaki gerilim nedeniyle bölgede tansiyonun yükselmesini gerekçe gösteren İngiliz devi, devre arası kampını Avrupa'da geçirecek.

2020.01.15 09:46 - Son Güncellenme: 2020.01.15 09:47 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Manchester United, Dubai kampından vazgeçti

Manchester United son yıllarda kamp için sık sık Dubai'deki Nad Al Sheba Spor Kompleksi'ni sık tercih ediyordu. Kış kampını sıcak bir havada yapmak için Dubai'yi tercih eden United, bu sene bir başka sıcak ülkeye gitme kararı aldı. Sebebi ise Orta Doğu'daki gerilim.

ABD ve İran arasındaki sorunlar, Ukrayna'ya ait bir uçağın düşmesi ve 176 kişinin hayatını kaybetmesi ve devlet yetkililerinin sert açıklamaları nedeniyle alınan bu kararı teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer de doğruladı.

"Beni endişelendiren şey futbol sahasının içinde değil"

Manchester United teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Orta Doğu kampından vazgeçtiklerini şu sözlerle doğruladı:

"Beni endişenlendiren şey futbol sahasının içinde değil. Daha başka şeyler. Kamp için yine Orta Doğu'yu düşünmüştük fakat bu sene kesinlikle olmayacak. Oyunculara birkaç izin verdikten sonra kampa başlayacağız. Henüz netleşmedi ama Avrupa'da kalacağız"

İspanya Süper Kupası Katar'da oynandı

Orta Doğu'daki gerilim Avrupa takımlarını tedbir almaya zorlasa da son olarak 4 İspanyol devi Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid ve Valencia arasındaki İspanya Süper Kupası maçları Katar'da oynanmıştı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.01.15 09:46 - Son Güncellenme: 2020.01.15 09:47 - HABER MERKEZİ
A