Malezya'da ikinci faciaya ramak kaldı

Malezya'da ikinci faciaya ramak kaldı

Malezya'da iç hat seferi yapan yolcu uçağı, motorlarından birinin alev alması üzerine havalimanına geri dönmek zorunda kaldı.

2014.03.26 10:21 - Son Güncellenme: 2014.03.26 10:38 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Malezya'da ikinci faciaya ramak kaldı

Malindo Havayolları tarafından yapılan açıklamada; Kuala Lumpur'dan ülkenin doğusundaki Terengganu kentine giden uçağın güvenli bir biçimde Subang Havaalanı'na indiği belirtildi.

YANGININ NEDEN ÇIKTIĞI BİLİNMİYOR
Yaklaşık bir yıl önce kurulan havayolları şirketi, uçakta bulunan yolculardan yaralanan olmadığını duyurdu. Yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor

8 MART'TA DA UÇAĞI HİNT OKYANUSU'NA DÜŞMÜŞTÜ
Malezya, 8 Mart'ta Kuala Lumpur'dan Çin'in başkenti Pekin'e gitmek üzere havalandıktan kısa bir süre sonra kaybolan uçakla gündeme gelmişti. Malezya Başbakanı Necip Rezak, iki hafta süren uluslararası arama çalışmalarının ardından yaptığı açıklamada, uçağın Hint Okyanusu'nun güneyine düştüğünü ve içinde bulunan 239 kişiden kurtulan olmadığını belirtmişti.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2014.03.26 10:21 - Son Güncellenme: 2014.03.26 10:38 - HABER MERKEZİ
A