Mahşer-İ Cümbüş ile kahkaha tufanı

Mahşer-İ Cümbüş ile kahkaha tufanı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sahne alan Mahşer-i Cümbüş tiyatro topluluğu vatandaşlara kahkaha dolu anlar yaşattı.

2012.01.25 16:34 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Mahşer-İ Cümbüş ile kahkaha tufanı

İnegöl Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi'nin organizasyonuyla ilçeye gelen ve Türkiye'de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş topluluğu, 'Beyin Fırtınası' oyununu sahneledi. Komedi, salonu tıklım tıklım dolduran ve çoğunluğu gençlerden oluşan İnegöllü vatandaşları gülmekten kırdı geçirdi.
2001 yılı Mayıs ayında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından kurulan, 'Anında Görüntü Show' adlı program ile Türkiye'ye kendisini ispatlayan 6 gençten oluşan Mahşer-i Cümbüş tiyatro topluluğu İnegöllülerin gönlünde taht kurdu.
Kuruluşundan bu güne kadar 500'ün üzerinde 'Tiyatro Sporu', 200'ün üzerinde 'Beyin Fırtınası' gösterisi yapan Mahşer-i Cümbüş'ün gösterisini Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile çok sayıda vatandaş izledi.
10 dakikalık aranın ardından ikinci perde de ise seyircilerden aldıkları 'Davul', 'Şemsiye', 'İmam', Fotoğraf Makinesi' ve 'Polis' kelimeleriyle karışık bir doğaçlama gösterisi sunan ekip seyircileri gülmekten kırdı geçirdi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.01.25 16:34 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A