Mahkumdan şaşırtan talep

Mahkumdan şaşırtan talep

Polisler, müebbet hapis cezasına mahkum edilen çete üyesini ters yürüttüler.

2011.11.02 16:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Mahkumdan şaşırtan talep

Adana'da müebbet hapis cezasına mahkum edilen çete üyesi 29 yaşındaki İ. A., hakkındaki kararın onanması üzerine aranırken bir kafede sevgilisiyle chat yaparken yakalandı. İ. A., kendi isteği üzerine, gazetecilerin fotoğrafını çekmemesi için polis aracına kadar arkası dönük olarak götürülmesi şaşkınlık yarattı.

YARGITAY KARARI ONADI
Adana Özel Yetkili 6'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan çete üyelerinin 10'u "çıkar amaçlı silahlı örgüt kurmak, yönetmek, üyesi olmak, adam öldürmek, yaralamak, tehdit etmek" suçlamasıyla müebbet hapse mahkum edilmişti. 5 yıldan fazla tutuklu kaldıkları için tahliye edilen 10 kişi hakkında verilen karar Yargıtay tarafından onandı.

SEVGİLİSİYLE CHATLEŞİRKEN YAKALANDI
Haklarında arama kararı çıkarılan çete üyelerinin 6'sı yakalandı. Aranan 4 kişi arasında İ. A.'in yakalanması için mahkeme kararıyla teknik ve fiziki takip başlatıldı. İ. A., bir kafeteryada internette sevgilisiyle chatleşirken yakalanarak gözaltına alındı. İ. A.'in üzerinden S. K. ismine ait sahte kimlik kartı çıktı. Parmak izinden bu kişinin İ. A. olduğu kesinlik kazandı.

"BENİ ARKASI DÖNÜK GÖTÜRÜN"
İ. A. cezaevine gönderilirken polislerden, "Gazetecilerin fotoğrafımı çekmesini istemiyorum. Beni arka arka otomobile kadar götürün" diye ricada bulundu. İ. A.'in bu ricasını kırmayan polis memurları da kollarına girdikleri müebbetlik İ. A.'i arkası dönük olarak polis aracına bindirdi.

GAZETECİLERDEN KAÇAMADI
Ancak, gazeteciler İ. A.'i götürülürken hem arkası dönük halde hem de arka tarafından yüzü gözükür halde fotoğrafladı. Aybey'in arkası dönük olarak götürülmesi görenleri de şaşkına çevirdi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.11.02 16:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A