Mahkeme şüpheleri kaldırmalı

Mahkeme şüpheleri kaldırmalı

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Rahmetli Özal'ın ölümüne ilişkin hala şüphelerim var. Umarım mahkeme, bu şüpheleri ortadan kaldıracak bir karar verir" dedi.

2013.04.17 15:20 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:21 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Mahkeme şüpheleri kaldırmalı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AA muhabirinin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın millete ve ülkeye büyük hizmetler verdiğini, önemli bir siyaset adamı olduğunu belirtti.


Ölümünün 20. yılında Özal'ı minnet ve şükranla andığını dile getiren Bozdağ, şunları kaydetti:
"Özal'ın rahmete kavuşmasıyla alakalı Türkiye'de herkeste bir şüphe var. Öldü mü, öldürüldü mü? Eğer öldürüldüyse kimler tarafından öldürüldü, neden öldürüldü soruları herkes tarafından soruluyor.

Bu konuda yapılan araştırmalar da bu soruların daha çok sorulmasını ortaya çıkardı. Tabii iddianame soruları yeni çoğaltan sonuçları ortaya çıkardı. Umarım ki iddianameyi mahkemenin kabulünden sonraki süreçte de bu sorular cevabını bulur."

Aksi halde insanların şüphelerinin devam edeceğini vurgulayan Bozdağ, "Benim rahmetli Özal'ın ölümüne ilişkin öldüğü gün de şüphem vardı, bunun normal bir ölüm olmadığına ilişkin hala da şüphelerim var. Umarım mahkeme bu şüpheleri ortadan kaldıracak bir karar verir."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.04.17 15:20 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:21 - HABER MERKEZİ
A