Mahkeme salonunun penceresinden atladı

Mahkeme salonunun penceresinden atladı

Sakarya'da üç ayrı suçtan gözaltına alınan zanlı, 2. kattaki mahkeme salonunun penceresinden atlayarak kaçmak istedi. Zanlıyı, peşinden atlayan polis memuru yakaladı.

2012.09.05 20:19 - Son Güncellenme: 2012.09.05 20:19 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Mahkeme salonunun penceresinden atladı


Sapanca, Arifiye ve Kaynarca ilçelerinde gerçekleşen üç ayrı suçtan aranan Hakan S., dün gece Gazipaşa Mahallesi Kestanelik mevkiinde karıştığı bir kavga sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Sapanca Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra bugün adliyeye çıkarılan şahıs, savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme salonunda duruşması süren Hakan S., bir anda pencereye yönelerek yaklaşık 5 metre yükseklikteki 2. kattan aşağıya atladı. Şahsın kaçtığını gören ve ismi açıklanmayan bir polis memuru da, arkasından atlayarak zanlıyı yakaladı.
Sapanca Adliye Sarayı önünde bulunan zanlının yakınları, polis memurlarına saldırarak Hakan S.'yi kaçırmak istedi ancak polisin soğuk kanlı ve kararlı tutumu buna engel oldu. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bazı zanlı yakınları kendilerini yerlere attı. Zanlı Hakan S., polisin geniş güvenlik önlemleri altında diğer duruşmanın yapılacağı Kaynarca'ya sevk edildi. Zanlının buradaki duruşması sonrası tutuklanarak Ferizli Cezaevi'ne gönderilmesi bekleniyor.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.09.05 20:19 - Son Güncellenme: 2012.09.05 20:19 - HABER MERKEZİ
A