Magazin dünyasında 'karnaval' gibi parti

Magazin dünyasında 'karnaval' gibi parti

Önceki akşam İstanbul Portaxe 'de gerçekleşen Karnaval Medya Grubu'nun "Karnaval Havasında" gerçekleşen yeni yayın dönemi tanıtım partisinde yıldız yağmuru vardı. Müzik, televizyon iş ve cemiyet dünyasından pek çok ünlü isim Karnaval Medya Grubunun gecesinde birlikte eğlendi. Geceye katılan ünlüler renkli görüntüler oluşturdu.

2020.01.15 10:47 - Son Güncellenme: 2020.01.15 10:48 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Magazin dünyasında 'karnaval' gibi parti

Türkiye'nin yıldız isimleri, Süper FM, Metro FM, JoyTurk, Joy FM ve Virgin Radio Türkiye gibi Türkiye'nin en çok dinlenen radyo istasyonlarının yanısıra Borusan Klasik, Efkar, Joy Akustik, RetroTurk ve Radio Mydonose gibi farklı müzik zevklerine hitap eden 30'u aşkın dijital istasyonunu da bünyesinde bulunduran Karnaval Medya Grubu önceki gece yeni yayın dönemi tanıtımı için "Karnaval Havasında" yılın en görkemli buluşmasında ünlü şarkıcılar sahne performanslarıyla davetlilere muhteşem bir gece yaşattı.



ÜNLÜ İSİMLER

Altay'ın şarkılarıyla başlayan eğlence, ünlü isimlerin düetleriyle devam etti. Yıldız yağmurunun yaşandığı gecenin konukları arasında Alişan, Altay, Anıl İlter, Barbaros, Berkay, Berksan, Buray, Burcu Güneş, Cansu Kurtçu , Çağlayan Topaloğlu, Demet Akalın, Deniz Seki, Derya Uluğ, Ece Şeçkin, Emirhan Şahin, Ersay Üner, Funda Arar, Gizem Tuncer, Gökçe Kırkız, Gülden Mutlu, Hande Ünsal, Hande Yener, Işın Karaca, Kanat Uzay Heparı, Lider Şahin, Mabel Matiz, Mahmut Tuncer, Mehmet Erdem, Onur Mete, Ömür Gedik, Özgün, Pascal Nouma, Sinan Akçil, Soner Arıca, Soner Sarıkabadayı, Tuğba Özerk, Tuğba Yurt, Tuna Kiremitçi, Zeynep Tunuslu 'ya kadar pek çok ünlü, partinin geç saatlerine kadar eğlendi.



Müzik ve eğlencenin zirve yaptığı gecede sevilen yayıncıları ve en çok dinlenen programlarının yanı sıra 2020'ye yüksek enerjiyle giren Türkiye'nin en büyük radyo platformu olan Karnaval radyolarında sınırsız eğlence ve müzik dolu yeni yayın döneminin startını verildi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.01.15 10:47 - Son Güncellenme: 2020.01.15 10:48 - HABER MERKEZİ
A