"Madem zararlı siz niye sıkıyorsunuz ?"

"Madem zararlı siz niye sıkıyorsunuz ?"

Samsun'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının yapıldığı alanan biber gazı ile girmek isteyen bir kişiye polis, "Bu zararlı taşımamanız lazım" dedi. Bunun üzerine aynı kişi, polise, "Madem zararlı siz millete niye sıkıyorsunuz bunu?" dedi.

2013.05.02 10:52 - Son Güncellenme: 2013.05.02 10:52 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
"Madem zararlı siz niye sıkıyorsunuz ?"

Samsun Gar Kavşağı'nda yaklaşık 10 bin kişi, sıkı güvenlik önlemi altında toplandı.

İstiklal Caddesi ve Gazi Caddesi gibi kentin önemli ve işlek yerlerinde bir araya gelen vatandaşlar, çeşitli sloganlar atarak Gar Kavşağı'na geldi.

Gruplar, burada toplandıktan sonra Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında AK Parti il binasının önünden geçen göstericiler, 'Gün gelecek devran dönecek AKP halka hesap verecek', 'Parasız eğitim istiyoruz' sloganları attı.

Türk-İş, KESK, DİSK öncülüğünde düzenlenen mitinge, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda konuşmaların ardından halaylar çekildi, davul- zurna eşliğinde halaylar çekildi, renkli görüntüler ortaya çıktı.

İlginç dilyalog

Bu arada kutlamalara katılmak için Cumhuriyet Meydanı'na girmek isteyen bir kişi ile polis arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Yapılan üst aramasında üzerinden biber gazı çıkan kişiye polis memuru, "Bu zararlı, taşımamanız lazım" dedi.

Adını söylemeyen bu kişi de polise, "Madem zararlı, siz millete niye sıkıyorsunuz bunu?" karşılığını verdi.

Polisin aldığı bu yanıt karşısında sinirlendiği gözlendi. İkili arasında yaşanan kısa süreli gerginlik araya giren bir sendika temsilcisi tarafından sonlandırıldı.

Biber gazını sendika temsilcisine veren vatandaş daha sonra alana girip kutlamalara katıldı.  

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.02 10:52 - Son Güncellenme: 2013.05.02 10:52 - HABER MERKEZİ
A