Maç sonu kulübede tansiyon yükseldi...

Maç sonu kulübede tansiyon yükseldi...

Esenler Erokspor'un Erzurumspor FK'ye 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada, skorun önüne kulübedeki gerginlik geçti. Mücadelenin 65. dakikasında oyundan alınan Recep Niyaz, karara sert tepki göstererek kramponunu fırlattı ve formasını yere attı.

2026.03.24 11:36 - Son Güncellenme: 2026.03.24 11:38 - Güncel - HABERLER.COM
A
Maç sonu kulübede tansiyon yükseldi...

Esenler Erokspor'un Erzurumspor FK karşısında 2-0 kaybettiği maçta skorun önüne geçen olay kulübede yaşandı.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Karşılaşmanın 65. dakikasında oyundan alınan Recep Niyaz, teknik heyetin kararına sert tepki gösterdi. Büyük bir öfke yaşayan deneyimli oyuncu, önce kramponunu kenara fırlattı, ardından formasını ve içliğini çıkarıp yere attı. O anlar kameralara da yansıdı.

ÖZKÖYLÜ'DEN ANINDA SERT TEPKİ!

Erokspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, yaşananlara anında müdahale ederek oyuncusunu, "Sus artık, yeter! Kararları biz veriyoruz" diyerek sert şekilde uyardığı görüldü.

Saha kenarındaki bu kriz, karşılaşmanın sonucunun bile önüne geçerek günün en çok konuşulan anlarından biri haline geldi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2026.03.24 11:36 - Son Güncellenme: 2026.03.24 11:38 - HABERLER.COM
A