Maaş zam talebine karşı çözüm patronun karısı oldu!

Maaş zam talebine karşı çözüm patronun karısı oldu!

Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir itiraf geldi. Programa katılan Oktay Bey 'Patronum maaşıma zam yapmadığı için ben de karısını baştan çıkardım' dedi.

2024.02.28 08:47 - Son Güncellenme: 2024.02.28 09:00 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Maaş zam talebine karşı çözüm patronun karısı oldu!

Hafta içi her gün yayınlanan Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programına gelen itiraflar herkesi şaşırtıyor. Programa bu defa 30 yaşındaki Oktay Bey'in anlattıkları damga vurdu.

Mynet'in haberine göre, Oktay Bey 'Patronum maaşıma zam yapmadığı için ben de ona karşı bir tepki olarak bundan bu paramı almam lazım dedim ve şu şekilde bir yolla ilerledim. Eşini baştan çıkarma girişiminde bulundum' dedi.

Konuğun anlattıkları karşısında şoke olan Esra Ezmeci inanamadı ve konuktan olayı bir kez daha anlatmasını istedi.

Özel bir giyim mağazasında kasiyerlik yapan Oktay Bey 'Bir iki ay çalıştıktan sonra zam istemeye başladım. O da yapmayınca bu benim zoruma gitti. Zam yapacağını söyleyip yapmayınca ben de hırs yaptım. Eşini baştan çıkararak ona ders vermek istedim' diye konuştu.

Esra Ezmeci ise konuğuna evlilik konusunda ne düşündüğünü sordu. Oktay Bey 'Evlilik insanı değilim' diyerek yanıt verdi.

Patronunun eşinin kendisine aşık olduğunu söyleyen Oktay Bey 'Patronumum yapmadığı tüm zammı eşimden karşılıyordum. Bütün hesapları o ödüyordu. Bütün ihtiyaçlarımı karşılıyordu. Sıkıntı çektiğim zamanlarda da nakit yardımlarda da bulunuyordu. Son olarak eşinden boşanmak istediğini söyleyince boşanmasını istemedim.' dedi.

Artık bu durumdan sıkıldığını söyleyen Oktay Bey 'Peşimi bırakmayınca işten ayrıldım' dedi.

Esra Ezmeci 'Bundan sonra bu tarz intikamlardan uzak kalırsınız inşallah. Çünkü hatalar hiç bir zaman hata ile kapanmaz. İlahi adaletin terazasi hiç şaşmaz' ifadelerini kullandı.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.02.28 08:47 - Son Güncellenme: 2024.02.28 09:00 - HABER MERKEZİ
A