Lüks semtte gece yarısı ortalık karıştı! Acımasızca yumrukladı
İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Kuruçeşme'de çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Bir kadın iki kadını yere düşürerek acımasızca yumrukladı. Kavganın sebebi öğrenilemedi. O sırada bölgeden geçen bir vatandaş yaşananları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
2025.06.02 08:54 - Son Güncellenme: 2025.06.02 08:57 - Güncel - DHA
Beşiktaş'ta cadde üzerinde 3 kadın arasında kavga çıktı. Çevredekilerin ayırdığı kavga, sokaktan aracıyla geçen bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

SEBEBİ BİLİNMİYOR
Olay dün gece Kuruçeşme'de meydana geldi. Bölgede eğlenen 3 kadın arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Olayda bir kadın, diğer 2 kadını yere düşürerek yumrukladı. Çevredekilerin ayırdığı kavga, aracıyla sokaktan geçen bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
