Luis Nani'ye en iyi teklifi Atletico Madrid yaptı

Luis Nani'ye en iyi teklifi Atletico Madrid yaptı

Fenerbahçe'de geleceği tartışılan Luis Nani'ye teklif yağarken, Portekizli yıldız için en iyi teklifi Atletico Madrid yaptı.

2016.06.22 10:21 - Son Güncellenme: 2016.06.22 10:21 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Luis Nani'ye en iyi teklifi Atletico Madrid yaptı

Fenerbahçe yönetimi,Nani'nin menajeri ile Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir araya geldi. Jose Mourinho'nun istediği ancak Manchester United'ın 8.5 milyon Euro'luk bonservis bedelini çok bulduğu Portekizli yıldız için bir yandan Inter ile görüşülürken, diğer yandan Everton ve Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. 

Menajer Carlos, toplantıda Everton ve Atletico Madrid'in Nani'nin bonservisinde indirim istediğini bildirirken, durumu değerlendirecek olan yönetim, kısa sürede kararını bildirecek. Everton'ın 5 milyon, Atletico Madrid'in 6 milyon Euro'ya çıktığı ve Nani'nin sözleşmesindeki "8.5milyon Euro'ya serbest kalır"maddesine en çok Atletico Madrid yaklaştığı öğrenildi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.06.22 10:21 - Son Güncellenme: 2016.06.22 10:21 - HABER MERKEZİ
A