Liseli kız sınıf penceresinden atlayarak intihar etti

Liseli kız sınıf penceresinden atlayarak intihar etti

SİVAS'ta Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde öğrenim gören 18 yaşındaki E.E., dersin boş olduğu sırada 3'üncü kattaki sınıfın penceresinden atladı. Hastaneye kaldırılan genç kız kurtarılamadı.

2013.04.17 09:27 - Son Güncellenme: 2013.04.17 09:29 - Yaşam
A
Liseli kız sınıf penceresinden atlayarak intihar etti

Olay, Akdeğirmen Mahallesi'nde bulunan Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ninde akşam saatlerinde yaşandı. Okulun 12-B sınıfında öğrenim gören ve Sivas'ta özel bir yurtta kalan E.E., dersinin boş olduğu saatte sınıfta tek başına bir müddet oturup cep telefonu ile görüşme yaptı. Genç kız daha sonra 3'üncü kattaki sınıfın penceresinden dışarıya bakmaya başladı. İddiaya göre genç kız daha sonra pencereye çıkarak baş aşağı boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen E.E., ağır yaralandı. Diğer öğrencilerin durumu görüp okul yönetimine haber vermesi üzerine kanlar içinde kalan genç kız olay yerine çağırılan ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. E.E., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kızın cesedi morga kaldırılırken, olay sonrası okula giden polis ekipleri sınıfta bir süre inceleme yaptı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken genç kızın intihar ettiği yerdeki kan lekeleri ise görevliler tarafından temizlendi.

AİLESİYLE CEP TELEFONU TARTIŞMASI YAŞADI

Polis ekiplerinin yaptığı ilk araştırmada genç kızın kısa süre önce aldığı cep telefonu nedeni ile ailesiyle tartıştığı belirlendi. Genç kızın annesi Saliha ve babası Sefer E.'nın telefonu hangi para ile aldığını sordukları, genç kızın ise arkadaşlarından ödünç para aldığını söylediği öğrenildi. Olayı araştıran ailesinin isimlerini alarak görüştükleri arkadaşlarından para almadığını tespit etmeleri üzerine genç kızın, bu olayın sorgulanması nedeni ile bunalıma girerek intihar ettiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.04.17 09:27 - Son Güncellenme: 2013.04.17 09:29 - Zeynep Çelik
A