Lisede elektrik sıkıntısı

Lisede elektrik sıkıntısı

Gemlik'te bir arada bulunan üç okulda yaşanan elektrik sıkıntısı idarecileri sıkıntıya düşürürken, velilerin de tepkisine yol açıyor.

2011.08.15 10:31 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
Lisede elektrik sıkıntısı

Üniversite alanının bulunduğu bölgede yer alan ve bir yıl önce eğitime başlayan Kız Meslek Lisesi ile bu yıl eğitime başlayacak olan Ticaret Meslek Lisesi ile Hisar Anadolu Lisesi'nde yaşanan elektrik sıkıntısı çözüm bekliyor. Söz konusu okullarda inşaatın bitmesinin ardından yüklenici firmanın şantiye elektriğini kapatması ile ortaya çıkan sorunu Kız Meslek Lisesi üniversiteden kablo çekerek ve süzme sayaç koyarak çözerken, şu anda kayıt yapan Ticaret Meslek Lisesi ve Hisar Anadolu Lisesi ise kayıtları
Kız Meslek Lisesi'nde yapıyor. Okul idarecileri durum karşısında sessizliklerini korurken, çocuklarını bu okullara kayıt yaptıran veliler yetkilileri göreve davet ederek, "Okulların açılmasına kısa süre kaldı. Çocuklarımız bu okulları kazanmak için ne uğraşlar verdiler, ancak görüyoruz ki kazandığımız okulda kayıt bile yaptıramıyoruz. Bu konuda kurumlar üzerine düşeni acilen yapmalı ve öğrencilerimiz hak ettikleri eğitimi kendi okullarında görmeliler" dedi. 

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2011.08.15 10:31 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A