"Ligde kalıcı olduğumuzu göstereceğiz"

"Ligde kalıcı olduğumuzu göstereceğiz"

Spor Toto Süper Lig'e tutunmak için mücadelesini sürdüren Akhisar Belediyespor'un kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, ligde kalıcı olacaklarını iddia etti.

2013.04.29 17:36 - Son Güncellenme: 2013.04.29 17:36 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Ligde kalıcı olduğumuzu göstereceğiz"

Spor Toto Süper Lig'e tutunmak için mücadelesini sürdüren Akhisar Belediyespor'un kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, "Süper Lig'e nasıl çıktıysak, bu yıl da ligde kalıcı olduğumuzu göstereceğiz" dedi.

Eryüksel, Bursaspor deplasmanında 1 puanla dönerek, düşme hattındaki takımlarla aralarındaki puan farkı açtıklarını söyledi.

Ligde 3 zorlu maçlarının kaldığını belirten Eryüksel, "Son 3 maçımızda disiplinli ve güven veren oyunumuzu sahada sürdürmemiz gerekiyor. Yönetim olarak teknik ekip ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Geçtiğimiz yıl Süper Lig'e nasıl çıktıysak, bu yıl da ligde kalıcı olduğumuzu göstereceğiz. Tüm taraftarlarımızın evlerine iş yerlerine Akhisar Belediyespor bayraklarını asmalarını ve bu coşkuya ortak olmalarını istiyoruz" dedi.

Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın başlayacak Akhisar Belediyespor'da Merter'in iyileştiği öğrenildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.29 17:36 - Son Güncellenme: 2013.04.29 17:36 - HABER MERKEZİ
A