"Ligde kalacağımızın sinyalini verdik"

"Ligde kalacağımızın sinyalini verdik"

Kayseri Erciyesspor basın sözcüsü Kaan Savruk, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle ligde kalabileceklerinin sinyalini verdiklerini ifade etti.

2014.02.17 14:58 - Son Güncellenme: 2014.02.17 14:58 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Ligde kalacağımızın sinyalini verdik"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da, basın sözcüsü Kaan Savruk, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle ligde kalabileceklerinin sinyalini verdiklerini söyledi.

Savruk, Akhisar Belediyespor'u yenerek, ligde 9 maç sonra 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıkları belirtti.

Dönüm noktası olarak gördükleri Akhisar Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Savruk, "Akhisar Belediyespor galibiyetiyle ligde kalacağımızın sinyalini verdik. Futbolcularımız 90 dakika boyunca çok iyi mücadele etti, hepsini kutluyoruz. Bu oyunumuzu sürdürdüğümüz zaman ligde kalacağımızı düşünüyorum. Bu galibiyet takıma moral verdi, ilerisi için umut oldu. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu galibiyetlere devam ederiz ve küme düşme hattından kurtuluruz. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Taraftarlarımızdan kalan haftalarda bize olan desteklerini artırarak sürdürmelerini istiyoruz" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2014.02.17 14:58 - Son Güncellenme: 2014.02.17 14:58 - HABER MERKEZİ
A