Liderlerden Babalar Günü mesajları

Liderlerden Babalar Günü mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Babalar Günü nedeniyle sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

2021.06.20 14:45 - Son Güncellenme: 2021.06.20 14:46 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Liderlerden Babalar Günü mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü'nü kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından, "Bir ömür ailesine kol kanat geren, her türlü imkânını, vaktini, birikimini evlatlarının geleceği için seferber eden tüm babalarımızın 'Babalar Günü'nü tebrik ediyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm babaları, büyüklerimizi rahmetle yâd ediyorum" masajını paylaştı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Babalar Günü'nü kutluyorum. İnsan kaç yaşında olursa olsun, babasının kaybı, yeri hiçbir zaman dolmayacak bir kayıptır. Babama ve aramızdan ayrılmış olan bütün babalara Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile kendisinin de yer aldığı video paylaştı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Çocuklarına iyilik ve doğruluk yolunu gösteren, onların ilk kahramanı olan cefakar babaların, Babalar Günü'nü kutluyorum" ifadesine yer verdi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2021.06.20 14:45 - Son Güncellenme: 2021.06.20 14:46 - HABER MERKEZİ
A