Lice'de sokağa çıkma yasağı sona erdi

Lice'de sokağa çıkma yasağı sona erdi

Diyarbakır'ın Lice kırsalında 2 mahalle ve bağlı 5 mezrada terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

2018.12.25 08:58 - Son Güncellenme: 2018.12.25 08:59 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Lice'de sokağa çıkma yasağı sona erdi

Valilikten yapılan açıklamada, Lice'de dağlık ve ormanlık alanda  faaliyet yürüten, aralarında örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen  PKK'lı teröristler ve iş birlikçilerinin etkisiz hale getirilmesi, sığınak,  barınak, depo alanları, uçaksavar mevzilerinin tahrip edilmesi ve malzemelerin  ele geçirilmesi amacıyla operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğinin  sağlanması, sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla Lice'nin Birlik ve  Şenlik mahalleleri ile Miaran, Kılaraş, Şakan, Ayaz ve Akçapınar mezralarında 23  Aralık'ta saat 06.00'dan itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağının dün saat  24.00'te sona erdiği kaydedilen açıklamada, vatandaşlara sokağa çıkma yasağına  uydukları için teşekkür edildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.12.25 08:58 - Son Güncellenme: 2018.12.25 08:59 - HABER MERKEZİ
A