Lewandowski önüne bakıyor

Lewandowski önüne bakıyor

Transfer döneminde adı Bayern Münih ile anılan Borussia Dortmund'un oyuncusu Robert Lewandowski, 'Dortmund'da kalmak zorunda olduğumu kabul etmem gerekiyor'' dedi.

2013.07.17 11:56 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:56 - Spor
A
Lewandowski önüne bakıyor

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) şampiyonu Bayern Münih'e transfer olmak isteyen Borussia Dortmund'un Polonyalı oyuncusu Robert Lewandowski, Dortmund kulübünün yöneticilerinin buna izin vermemesini kabullendi.

Yeni sezona İsviçre'de hazırlanan Borussia Dortmund'un yaptığı kampta Bild gazetesine açıklama yapan Lewandowski, ''Dortmund'da kalmak zorunda olduğumu kabul etmem gerekiyor'' ifadesini kullandı.

Dortmund yöneticilerinin transferine izin vermediği Lewandwoski'nin Bursaspor ve FC Luzern takımlarına karşı yapılan hazırlık maçlarında  iyi bir performans sergilemesi ve gol atması, yöneticileri ve taraftarları memnun etti.

Kulübün CEO'su Hans-Joachim Watzke, genç oyuncunun iyi bir karaktere sahip olduğundan hiç şüphe duymadıklarını vurgularken, teknik direktör Jürgen Klopp da Lewandowski'nin profesyonel davranışını övdü.

Daha önce adı bazı İngiliz kulüpleri ile de anılan ve özellikle Bayern Münih'in de istediği Lewandowski'nin Borussia Dortmund ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 11:56 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:56 - Ramazan Acar
A