Lavrov-Çavuşoğlu görüşmesi başladı
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Belgrad'daki görüşmesi başladı.
2015.12.03 16:46 - Son Güncellenme: 2015.12.03 17:23 - Siyaset - HABER MERKEZİ
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da yapılan AGİT Zirvesi'nde bugün önemli bir görüşme gerçekleşiyor.
Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının Türk F-16 jetleri tarafından düşürülmesi sonrası Ankara ile Moskov arasında ilk üst düzey görüşme yapılıyor.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun görüşmesi saat 16.30'da başladı.
AGİT ZİRVESİ BELGRAD'DA
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ın ev sahipliğini üstlendiği "22. AGİT Bakanlar Konseyi Toplantısı" bugün başlıyor. Yarın da devam edecek zirveye 44 ülkenin dışişleri bakanı katılıyor.
AGİT Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Sırbistan Dışişleri Bakanı Dacic, "Belgrad'ın ev sahipliğini üstlendiği toplantı, terör, sığınmacı krizi ve daha birçok alanda çatışmaların yaşandığı zor bir yılı ele alacak" dedi.