Kuveyt ve Bahreynli iş insanlarından Bursalılara 10 bin kolilik yardım

Kuveyt ve Bahreynli iş insanlarından Bursalılara 10 bin kolilik yardım

Kuveyt ve Bahreynli iş insanları, Bursa'da yaşayan pandemi nedeniyle zor durumda olan ihtiyaç sahiplerine 10 bin kolilik yardım paketleri ulaştırdı.

2021.04.09 12:56 - Son Güncellenme: 2021.04.09 12:57 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Kuveyt ve Bahreynli iş insanlarından Bursalılara 10 bin kolilik yardım

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında resmi kurum ve hayırseverlerin ihtiyaç sahiplerine yardımları devam ederken Kuveyt ve Bahreynli iş insanları da Bursalıları unutmadı.

Kuveyt ve Bahreynli iş insanlar, Bursa Atlas Turizm ve Murat Trias  şirketleri aracılığıyla 10 bin koli gıda yardım paketini Bursalılara ulaştırdı. Kaymakamlık ve belediyeler tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtılan gıda yardım kolilerinde temel gıda ve bakliyat ürünleri yer aldı.

Bursa Atlas Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Taşpınar, "Kuveyt ve Bahreynli iş insanlarına yardım paketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak. Ramazan ayı boyunca toplam 10 bin paket gıda yardım paketini Bursalı ihtiyaç sahiplerine dağıtmış olacağız. Kolileri ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere kaymakamlık ve belediyelere teslim ediyoruz. Türkiye'nin virüsle mücadeleyi en kısa zamanda başarıyla sonuçlandırmasını ve normal yaşantımıza geri dönmeyi arzu ediyoruz" dedi.

Murat Trias Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bilem ise ihtiyaç sahiplerine yardımların süreceğini ifade etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.04.09 12:56 - Son Güncellenme: 2021.04.09 12:57 - HABER MERKEZİ
A