Kuşum Aydın'dan Ahu Tuğba'yı çıldırtan soru

Kuşum Aydın'dan Ahu Tuğba'yı çıldırtan soru

Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba, kızı Anjelik Calvin ile ilgili sorulan soru üzerine çileden çıktı.

2013.05.09 10:18 - Son Güncellenme: 2013.05.09 10:18 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Kuşum Aydın'dan Ahu Tuğba'yı çıldırtan soru

Manken Okan Canbolat Kuşum Aydın'ın, Kanal t ekranında sunduğu 'Saygılarımla Aydın' isimli programına katıldı.

Canlı yayında Kuşum Aydın, Okan Canbolat'a, 'Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik ile arkadaş mısınız? Gezip tozmuşluğun mu var?' şeklinde bir soru yöneltince olanlar oldu. Genç manken, 'Anjelik Calvin kardeşim olur' dedi ama ünlü sanatçı Ahu Tuğba çok sinirlendi.

SEN BENİMLE DANS ET EVLADIMLA DEĞİL
Facebook hesabından Aydın'a ateş püsküren Ahu Tuğba şunları yazdı: 'Kuşum Aydın madem benim arkadaşımdın bu soruyu nasıl sorabildin? Kızım Anjelik Amerika'da. Ben ve ailesinden başka kimseyi gördüğü yok. Ağzın nasıl elveriyor da 'Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik'le dedikoduların var, arkadaş mısınız? Gezip tozmuşluğun mu var' diyorsun. Anjelik, ortaokul 1. sınıfa geçtiğinde, Savaş Kalafat'la beraber televizyonda sen müjdeyi vermiştin. Sen benimle dans et istersen evladımla değil. Daha hayatın ne acımasız olduğundan haberi bile olmayan evlatlarla oyunlarınızı oynamayın. Ben kurtlar sofrasının şarlatanı olmadım yeter."


SENİ POLİTİKADA GÖRMEK İSTERİM
ABD'de eğitim gördüğü üniversitede birinci olan Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik, Başkan Obama'nın davetlisi olarak Beyaz Saray'a gitmiş, ABD Başkanı Obama, Anjelik Calvin'e 'İleride seni politikada görmek isterim' diyerek hepimizi gururlandırmıştı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.05.09 10:18 - Son Güncellenme: 2013.05.09 10:18 - HABER MERKEZİ
A