Kuruluş yıldönümü coşkusu

Kuruluş yıldönümü coşkusu

Bursa'nın Zihinsel Engelli Çocuklara yönelik ilk Rehabilitasyon Merkezi olan Gemlik Özel Türe Kurs ve Rehabilitasyon Merkezi, Kuruluşunun 13. Yıldönümünü coşkuyla kutladı. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı'nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve İlçe Müftüsü Muammer Turan'ın da katıldığı 13. Kuruluş yıldönümü coşkusunda merkez yöneticilerini ve öğrenci ile velilerini belediye meclis üyeleri de yalnız bırakmadı.

2014.10.28 12:58 - Son Güncellenme: 2014.10.28 12:58 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Kuruluş yıldönümü coşkusu

Gemlik Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından tadilatı yapılan yeni binanın açılışı ile başlayan kutlamalar, Mevlid-i Şerif ve Kuranı Kerim tilaveti ile devam etti.

Kutlamalarda bir konuşma yapan Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı ve Özel Türe Özel Kurs ve Rehabilitasyon Merkezi Başkanı Tamer Sivri, 110çocuğun eğitim ve öğretim gördüğü okulun kısa sürede Türkiye çapında tanınan önemli bir rehabilitasyon merkezi haline geldiğini söyledi. Kaymakam Cahit Işık ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a katkılarından dolayı teşekkür eden Tamer Sivri, zihinsel engelli çocukların sosyal, kültürel ve gezi programlarıyla da sosyal yaşama kazandırılmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

   Plaket takdimi ve ikramların ardından kutlamalar gün boyu devam etti.
   

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2014.10.28 12:58 - Son Güncellenme: 2014.10.28 12:58 - HABER MERKEZİ
A