Kurtlar Vadisi'nin 'Eşref Bey'i Belediye başkanlığına aday

Kurtlar Vadisi'nin 'Eşref Bey'i Belediye başkanlığına aday

Yalova Belediyesi eski Başkanı ve 'Kurtlar Vadisi- Pusu' dizisinde 'Eşref Bey' karakterini canlandıran Barbaros Binicioğlu, 2014 seçimlerinde belediye başkan aday adaylığına karar verdiğini açıkladı.

2013.02.21 14:47 - Son Güncellenme: 2013.02.21 14:48 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Kurtlar Vadisi'nin 'Eşref Bey'i Belediye başkanlığına aday

Yalova'nın AK Parti'den seçilen Belediye eski Başkanı Binicioğlu, son günlerde Yalova siyasetindeki gelişmeler nedeniyle Yalovalı hemşerileri ve parti teşkilatlarından yoğun  telefon aldığını söyledi. Yaptığı görüşmelerde 2014 yerel seçimlerinde aday adayı olup olmayacağı yönünde sorularla karşılaştığını belirten Bincioğlu, şöyle konuştu:

"2004-2009 yılları arasında ahlaki, hukuki ilkelerden ayrılmadan tüm gücümle Yalova halkına hizmet ettim. Yalovalılar'ı hiç bir zaman aldatmadım. Bana yapılan tüm gayri ahlaki söylenti ve yalanlara karşın ne parti teşkilatımdan kimseyi ne de rakiplerimi rencide edecek davranışlar içerisinde olmadım. İhanet içerisinde hiç bir zaman olmadım. Büyük bir heyecan ve onurla sürdürdüğüm bu görevimi Yalova'da herkesin bildiği gibi hem içeriden hem dışarıdan gelen etik olmayan hareketler, belki de benim de bilmeyerek de olsa yapmış olabileceğim hatalar nedeniyle 2009 seçimleri ile bırakmak zorunda kaldım. Yalova halkı 2009 seçimlerinde daha iyi olacağına inandırıldığı için tercihini şu anki belediye başkanından yana yaptı."

"4 SENEDE HİZMET YAPILMADI"

AK Parti'ye geçen Yakup Koçal döneminde Yalova'ya hizmet gelmediğini öne süren Binicioğlu, hakkındaki 'maksatlı' ve 'ahlaksızca' olarak nitelendirdiği tüm çabalara rağmen hukuki hem de Yalova halkı önünde hırsızlık ve yolsuzlukla anılmadığını söyledi. Binicioğlu, şöyle devam etti:

"Bu gün gelinen noktada Yalova halkının nasıl aldatılmış olduğu Yalova'nın nasıl talan edilmekte olduğu artık simsiyah bir gecedeki dolunay kadar açıktır. Yalova halkını aldatanların hem de hainlerin maskesi düşmüş tüm rezillikleri ve utanmazlıkları ortaya saçılmıştır. Yalova halkının bu aldatılmışlığı ve Yalova'nın geldiği durum itibariyle benim de çok sevdiğim Yalova halkına karşı olan vazifem gereği vicdanen tekrar Yalova Belediye Başkan aday adaylığına karar verdim. Yine hem parti kurallarına uyarak hem de etik sınırlar içersinde kalarak kimseye hakaret etmeden, eğilmeden bükülmeden, yalana dolana başvurmadan, mertçe, yine olduğum gibi görünerek, mücadelemi sürdüreceğim. Eğer Yalova halkı, partim ve milletvekilimizin destekleri olursa 2014 seçimlerinde Allah'ın izniyle karşınıza aday olarak çıkmak en büyük dileğim."
 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.02.21 14:47 - Son Güncellenme: 2013.02.21 14:48 - HABER MERKEZİ
A