Kulüpler ve yayıncı kuruluş 410 milyon dolar karşılığında anlaştı

Kulüpler ve yayıncı kuruluş 410 milyon dolar karşılığında anlaştı

Kulüpler ve beIN SPORTS ile anlaşmaya vardı! Kulüpler ile Bein Sports 410 milyon dolar karşılığında anlaştı. Maksimum kur 5.80 olarak belirlendi.

2019.08.02 16:23 - Son Güncellenme: 2019.08.02 16:34 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Kulüpler ve yayıncı kuruluş 410 milyon dolar karşılığında anlaştı

Günlerdir süren yayın krizinde mutlu son... TFF, kulüpler ile Bein Sports 410 milyon dolar karşılığında anlaştı. Maksimum kur 5.80 olarak belirlendi.

Kulüpler Birliği Vakfı ile yayıncı kuruluş beIN Sports daha önce defalarca kez bir araya gelmiş ancak taraflar bir türlü ortak noktada buluşamamıştı. 

Nihat Özdemir'in bugün yayıncı kuruluş hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yayıncı kuruluş ile görüşmelerin sürdüğünü ve liglerin ertelenmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. 

Kulüpler Birliği Vakfının Maslak'taki merkezinde yayıncı kuruluşun talepleriyle ilgili bir toplantı yapıldı. Toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman ile Süper Lig'de yer alan kulüplerin temsilcileri katıldı. 

Toplantının ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Orman, Kulüpler Birliği adına yayıncı kuruluş ile görüşmesi için TFF'ye yetki verdiklerini ve en kısa sürede konunun çözüme ulaşılacağına inandıklarını dile getirdi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.08.02 16:23 - Son Güncellenme: 2019.08.02 16:34 - HABER MERKEZİ
A