Küçük hırsız kamerada

Küçük hırsız kamerada

Şanlıurfa Eyüp Peygamber Makamı içerisinde bulunan hediyelik eşya dükkanı yaşı küçük hırsızın el çabukluğuna uğradı. Yaşanan hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

2012.01.01 15:45 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Küçük hırsız kamerada
74327-kucuk-hirsiz-kamerada-4f0063ec99c9d.flv

Olay Hz. Eyyüb'ün çile çektiğine inanılan mağara çevresinde yaşandı Sabır Makamı çevresindeki esnaf, guruplar halinde gelerek iş yerinden hırsızlık yapan şahıslar nedeniyle maddi zarara uğradığını ifade etti.

Yılın ilk hırsızlık olayı bir oyuncakçı dükkanında meydana geldi. İçeri giren 3 müşteri eşyalara baktığı sırada, arkadan giren minik hırsız şüphelisi satıcının bir anlık dalgınlığından faydalanarak reyona yaklaştı ve Çin malı ve maliyeti 10 TL olan bir kol saatini cebine koyarak sessizce dışarı çıktı. Küçük çocuğun son derece sakin ve rahat tavırları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Reyon kontrolü sırasında saatlerin birinin eksik olduğunu fark eden iş yeri sahibi Kasım ve Abbas Fors kardeşler güvenlik kamerası görüntülerini izledi.

Görüntülerden durumu fark edince polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler gerekli çalışmayı başlattı. İşy eri ortaklarından Abbas Fors, " Müşteri ile ilgilenirken bir anlık dalgınlığımdan faydalanarak saati çalmış. Değeri 10 TL.1 saat bir şey değil ama bu yarın daha büyük bir şey olarak karşımıza çıkacak. Ailelerine sesleniyorum. Çocuklarını eğitsinler, okula göndersinler. Helalinden para kazansınlar şuan işler zaten kesat 10 TL bizim için yine şuan ki işsizlik ortamında paradır gidip çalışsınlar dedi.

Çevredeki diğer esnaflar ise her gün binlerce yerli e yabancı turist tarafından ziyaret edilen kutsal mekanda yaşanan olayla ilgili üzüntülü olduklarını benzeri olayların yaşanmamasını temenni ettiklerini dile getirdiler.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.01.01 15:45 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A