Küçük çocuğa köpekten kaçarken otomobil çarptı
Sivas'ta kendisine saldıran köpekten korunmak için yola çıkan çocuğa otomobil çarptı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Rabia Kallıya, köpeklerden kaçarken otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetmiş, Antalya'da yaşayan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar köpekten kaçmak isterken kamyonun çarpması sonucu, sağ bacağı diz üstünden kesildi. Ağır yaralanan Mahra'nın tedavisi yoğun bakımda devam ettiği açıklandı.
2022.03.15 11:36 - Son Güncellenme: 2022.03.15 11:41 - Güncel - HABER MERKEZİ
Şehirlerde bulunan başı boş ve sahipli köpeklerin neden olduğu yaralanmalara bir yenisi daha eklendi. Sivas'ta 12 Mart tarihinde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerine meydana gelin olayda sahipli olduğu öğrenilen bir köpek 12 yaşındaki U.K'ya saldırdı.
U.K. köpekten korunmak için yola çıkınca hızla geçmekte olan bir aracın kendisine çarpması sonuç yaralandı. Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi süren çocuğun hayati tehlikeye atlattığı öğrenildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada çocuğun çarpmanın etkisi ile havaya fırladığı görüldü.