Kriz gece çözüldü!
Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow'un eşi ve çocuğu vize problemi nedeniyle Türkiye'ye giriş yapamadı. Kriz, Fenerbahçeli yetkililerin devreye germesiyle saatler sonra çözüldü.
2013.12.20 14:52 - Son Güncellenme: 2013.12.20 14:52 - Spor - HABER MERKEZİ
Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow'un eşi ve çocuğu vize problemi nedeniyle Türkiye'ye giriş yapamadı.
Fenerbahçe'nin başarılı golcüsü Moussa Sow'un eşi ve çocuğu dün akşam saatlerinde Türkiye'ye geldi. Pasaport kontrolüne gelen Sow'un ailesine vize sorunu nedeniyle polis tarafından Türkiye'ye girişine izin verilmedi.
Giriş yapamayan Sow'un ailesi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı'nda, vize sorunun çözülmesini uzun süre bekledi.
Fenerbahçeli idarecilerin yetkililerle yaptığı görüşmeler sonrasında Moussa Sow'un eşi ve çocuğunun Türkiye'ye giriş işlemleri gerçekleştirildi.