Kraliyetten Meghan ve Harry'ye misilleme

Kraliyetten Meghan ve Harry'ye misilleme

Meghan Markle ve Prens Harry'nin Oprah Winfrey'in hazırlayacağı özel programa çıkarak kraliyetten ayrılık sürecini, saray mensuplarıyla yaşadıkları gerginlikleri ve özel hayatlarına dair ayrıntıları ilk kez anlatacaklarının açıklanmasının ardından Kraliçe de aynı gün bir programa katılarak mesajlar verecek.

2021.02.22 18:28 - Son Güncellenme: 2021.02.22 18:28 - Dünya
A
Kraliyetten Meghan ve Harry'ye misilleme

Meghan Markle ve Prens Harry'nin Oprah Winfrey'in hazırlayacağı özel programa çıkarak kraliyetten ayrılık sürecini, saray mensuplarıyla yaşadıkları gerginlikleri ve özel hayatlarına dair ayrıntıları ilk kez anlatacaklarının açıklanmasının ardından İngiliz Kraliyet Ailesi'nden karşı hamle geldi.

Kraliçe II. Elizabeth ve kraliyet mensupları, Oprah Winfrey'in Prens Harry ve eşi Meghan ile yaptığı röportajla aynı gün İngiliz Milletler Topluluğu kapsamında bir televizyon programına çıkacaklar.

Tahtın varisi Prens Charles, bir sonraki varis Prens William ve eşi Düşes Kate Middleton de programa katılarak katkı sağlayacak.

NE OLMUŞTU?

Meghan ve Harry'nin 7 Mart 2021'de ünlü televizyoncu Oprah Winfrey ile bir röportaj gerçekleştirecekleri açıklamıştı.

Röportajın yayınlanacağı CBS kanalı açıklamasında "CBS, "Winfrey, Sussex Düşesi Meghan ile kraliyete adım atması, evliliği, anneliği, hayır çalışmaları ve yoğun halk baskısı altında yaşamı nasıl idare ettiğine kadar her şeyi kapsayan geniş kapsamlı bir röportajda konuşacak. Ardından ABD'ye taşınmaları ve genişleyen ailelerine dair hayalleri hakkında konuşurken ikiliye Prens Harry de katılacak" ifadeleri kullanılmıştı.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.02.22 18:28 - Son Güncellenme: 2021.02.22 18:28 - Kübra Coşar-pasif
A