KPSS mağdurundan savcıya 'intihar' dilekçesi

KPSS mağdurundan savcıya 'intihar' dilekçesi

2010 Kamu Personel Seçme Sınavı'na giren Gaziantepli M.K., Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir dilekçe gönderdi. Dilekçede atanamadığını söyleyen M.K., "Suçum soruları çalmamak mı?" dedi

2016.01.11 13:45 - Son Güncellenme: 2016.01.11 13:45 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
KPSS mağdurundan savcıya 'intihar' dilekçesi

Soruların dışarıya sızdırılmış olduğu daha sonra ortaya çıkan 2010 Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) giren Gaziantepli M.K., Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir dilekçe göndererek "Sorular çalındı, net yapanların sayısı arttığı için standart sapma yükseldi.

80 puan almama rağmen atanamadım. Kıt kanaat geçindiğimiz halde ailem beni okuttu. Tek hayalleri memur olmamdı. Asgari ücretle bile işe giremiyorum. Yuvam dağılmak üzere. Suçum soruları çalmamak mı?" dedi.

Soruşturma savcısı Yücel Erkman'ın bizzat aradığı M.K.'ya, Gaziantep Valiliği'nin de sosyal yardımda bulunduğu öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.01.11 13:45 - Son Güncellenme: 2016.01.11 13:45 - HABER MERKEZİ
A