'KPSS'de torpil' var mı?

'KPSS'de torpil' var mı?

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, KPSS'nin şeffaf ve açık şekilde yapıldığını ifade ederek, "Bu sınavda hiç kimsenin kimseye önceliği ve farklılığı olmaz. Biz Allah korkusu bilen adamlarız, kul hakkını bilen insanlarız" dedi.

2013.04.17 19:21 - Son Güncellenme: 2013.04.17 19:21 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
'KPSS'de torpil' var mı?

 


Bir dizi gezi ve toplantıya katılmak üzere Mersin'e gelen Bakan Zafer Çağlayan, Zeytinlibahçe Caddesi'nde esnaf gezisi yaptı. Gezide Çağlayan'a, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt ile çok sayıda partili eşlik etti. Caddede bulunan dükkanlara tek tek giren Çağlayan, çalışanlar ve vatandaşla sohbet etti. Sıkıntıları ve arzuları olan vatandaşları da dinleyen Çağlayan, çözümü noktasında yetkililere talimat verdi. Cadde üzerinde bulunan bir simitçi fırınını da ziyaret eden Çağlayan, burada basın mensuplarına ve vatandaşlara simit ısmarladı.

"KPSS'Yİ ŞEFFAF VE AÇIK YAPIYORUZ"

Gezi sırasında bir vatandaşın, "Çocuğum KPSS'de 76 puan aldı ama Adliye'ye giremedi. Ondan daha düşük puan alanlar işe girdi" sorusunu da cevaplayan Çağlayan, "Biz KPSS sınavını o kadar şeffaf, o kadar açık yapıyoruz ki hiç kimsenin kimseye önceli veya farklılığı olmaz. Biz Allah korkusu bilen adamlarız. Kul hakkını bilen insanlarız. Kazanan birinin yerine hak etmeyen birini almak için bir kere Allah'a hesap vermek gerekiyor. Onun için de sırası gelen kimse o girer" diye konuştu.

1,5 saat cadde üzerinde vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Bakan Çağlayan, gezi programının ardından Mersin GİAD'ın Altın Kale Ödül Töreni'ne katılmak üzere Mersin HiltonSa Otel'e geçti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.04.17 19:21 - Son Güncellenme: 2013.04.17 19:21 - HABER MERKEZİ
A