Köylere bilgisayarlar Mütarekespor'dan

Köylere bilgisayarlar Mütarekespor'dan

Mudanya 1922 Mütarekespor, Mudanya'ya bağlı 33 köye ikişer adet bilgisayar ve birer adet çok amaçlı yazıcı hediye etti.

2013.07.11 11:13 - Son Güncellenme: 2013.07.11 11:13 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Köylere bilgisayarlar Mütarekespor'dan


Mudanya Büyükşehir Sosyal Tesisleri'nde verilen iftar yemeğinde bir araya gelen Mütarekespor yönetimi ve davetliler karşısında yapılan törenle Mudanya'ya bağlı 33 köyün muhtarına köylerindeki öğrenci çocukların yararlanabilmesi amacıyla masaüstü bilgisayar ve çok amaçlı yazıcılarını teslim ettiler.
Kulüp Başkanı Fatih Pulat yaptığı açıklamada, "1922 Mütarekespor olarak yola çıkarken en büyük idealimiz bu ülkenin çocuklarına bir fırsat vermekti. Bunun için çalıştık, gayret ettik, ter döktük ve başardık. Hem sportif alanda hem sosyal sorumluluk alanında başarılar elde ettik. "Mudanya köylerinde bilgisayarsız öğrenci kalmasın" kampanyası kapsamında bilgisayarlarımızı köy muhtarlarımıza teslim ediyoruz. Bize bu konuda destek veren dostlarımıza, Mütarekespor'u şampiyonluğa taşıyan futbolcularımıza, teknik kadromuza ve taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Törende köy muhtarları adına konuşan Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Ziya Kalafat, verilen anlamlı hediyenin köylerdeki öğrencileri çok mutlu edeceğini belirterek, Başkan Pulat'a teşekkür etti. Törende Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, söz alarak 1922 Mütarekespor, başkan ve yöneticilerini, aldıkları sportif başarı yanı sıra sosyal sorumluluk alanında gösterdikleri çabalarından ötürü kutlayarak kendilerine teşekkür ettiler.
Geceye Bursa CHP Milletvekili Turhan Tayan, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Köy Muhtarları, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri ve davetliler katıldılar.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.07.11 11:13 - Son Güncellenme: 2013.07.11 11:13 - HABER MERKEZİ
A