Koşunca yakalandı

Koşunca yakalandı

BEYOĞLU, İstiklal Caddesi'nde hızla koştuğu için polis tarafından durdurulan şüphelinin üzerinden yeni çaldığı bir cep telefonu bulundu.

2013.05.30 10:02 - Son Güncellenme: 2013.05.30 10:02 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Koşunca yakalandı

Şüpheli Hüseyin E.'nin daha önceden 42 kez polis tarafından yakalandığı, aralarında adam yaralama suçunun da bulunduğu 12 ayrı suçtan da arandığı ortaya çıktı.

İstiklal Caddesi'nde hızlı koşan bir şahıstan şüphelenen polis ekibi bu kişiyi durdurdu. Şüpheli kişinin yapılan üst aramasında üzerinde bulunan cep telefonunu az önce bir dükkandan çaldığı belirlendi. Bunun üzerine gözaltına alınan şüpheli Hüseyin E., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelinin son bir ay içinde Beyoğlu ve Şişli bölgelerinde 5 kadının cep telefonunu çaldığı tespit edildi. Polis soruşturması sırasında daha önceden 42 kez yakalandığı ortaya çıkan Hüseyin E.'nin ayrıca kayınbiraderini yaralamak suçunun da aralarında bulunduğu 12 ayrı dosyadan arandığı tespit edildi. Poliste işlemleri tamamlanan Hüseyin E. adliyeye sevk edildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.30 10:02 - Son Güncellenme: 2013.05.30 10:02 - HABER MERKEZİ
A