Köşebaşı Restoran yeniden kapılarını açtı! (ÖZEL HABER)

Köşebaşı Restoran yeniden kapılarını açtı! (ÖZEL HABER)

Koronavirüsle mücadele kapsamında kapatılan mekânlar kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte tekrar açıldı. Bursa'nın en eski ve lezzetli yemekleriyle adından söz ettiren işletmesi; Köşebaşı Restoran da, yeni pandemi kuralları çerçevesinde kapılarını tekrar Bursalıların hizmetine açtı.

2021.03.04 09:43 - Son Güncellenme: 2021.03.04 10:17 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Köşebaşı Restoran yeniden kapılarını açtı! (ÖZEL HABER)
04:01 Köşebaşı Restoran yeniden kapılarını açtı! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Köşebaşı Restoran yeniden kapılarını açtı! (ÖZEL HABER)

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte Köşebaşı Restoran kapılarını tekrar Bursalıların hizmetine açtı.

Köşebaşı Restoran, koronavirüs salgını süresince Turizm Bakanlığı tarafından düzenli olarak denetleniyor.

Girişte ateş ölçümlerinin yapılması, HES kodunun sorgulanması, her masada bulunan özel dezenfektanlar ve sosyal mesafe kuralı gibi önlemlerinin alındığı restoranda, çalışanların hijyeni ve sağlık durumları da yakından titizlikle takip ediliyor.

İşletmeler için son derece önemli olan 'Güvenli Turizm Belgesi'ne de sahip olan Köşebaşı Restoran, diğer işletmelerden ayrılıyor.

Pandemi kuralları çerçevesinde bütün önlemlerini alan restoran, lezzetli ve her bütçeye uygun menüsüyle de tüm Bursalıların beğenisini kazanıyor.

"MASALARIMIZIN ARASINDA 2 METRE BOŞLUK VAR"

Köşebaşı Restoran Müdürü Necdet Avcı, "Uzun süredir kapalıydık. Kısıtlamaların kalkmasıyla beraber 07.00 ile 19.00 arası açıldık. Köşebaşı olarak bütün önlemlerimizi aldık. Misafirlerimiz QR kod ile menüleri görebiliyorlar, menü vermiyoruz. Koronavirüsün başından beri masalarımızda hep dezenfektan bulunduruyoruz. Bunların yanı sıra masalarda antibakteriyel özelliği olan mendiller kullanıyoruz. Mutlaka ama mutlaka HES kodu sorguluyoruz ve ona göre içeriye alıyoruz. Metrekare olarak çok büyüğüz ve bu yüzden masalarımızın arasında 2 metre boşluk var. 450 kişi alıyorduk ama şimdi bu sayıyı 200 kişiye düşürdük. Masaların arasında boşluğun yanı sıra cam aparatlar var. Onları kullanıyoruz. Misafirlerimizin sağlığı için tüm önlemleri hemen aldık" dedi.

"BİZİ DİĞER İŞLETMELERDEN AYIRAN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİMİZDEN BİRİ DE 'GÜVENLİ TURİZM BELGESİ'NE SAHİP OLMAMIZ"

Necdet Avcı, "Bizim toplamda 30 şubemiz var. İstanbul'da sürekli koronavirüs ile ilgili eğitimler veriyoruz. Çalışanlarımızın hepsi HES koduyla giriş yapıyor. Her gün kıyafetlerini değiştiriyoruz. Maskelerini sürekli değiştiriyorlar. Bizi diğer işletmelerden ayıran en önemli özelliğimizden biri de 'Güvenli Turizm Belgesi'ne sahip olmamız. Bu belgeye pandemi çıktığından beri sahibiz. Bu belgenin denetlemesi Turizm Bakanlığı'na bağlı bir firma tarafından yapılıyor. Ürünlerimizi, personel ve misafir arasındaki mesafeyi, personelin hijyeni, atık yağ, kullanılan malzemeler gibi unsurların hepsi tek tek denetleniyor ve eğer bu kriterlere uygunsanız belgeyi alabiliyorsunuz. Biz bu belgeye sahibiz. 3 kıtada ve 7 ülkede yerimiz var. Ortadoğu, Avrupa, İstanbul, Bursa ve Bodrum Yalı Kavak'ta yerimiz var. Kurumsal bir firma olduğumuz için bütün denetlemeler en ince ayrıntısına kadar yapılıyor. Gizli müşteriler geliyor ayrıca denetliyor ve görüşlerini bildiriyor. Denetleme sonrası merkezden geri dönüş geliyor" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.03.04 09:43 - Son Güncellenme: 2021.03.04 10:17 - HABER MERKEZİ
A