Korkutan yangın

Korkutan yangın

Ankara'nın Kazan ilçesinde bir apartmanın giriş katında çıkan yangın korkulu dakikalar yaşanmasına neden oldu.

2013.10.08 17:04 - Son Güncellenme: 2013.10.08 17:04 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Korkutan yangın


Edinilen bilgiye göre; Satıkadın Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesinde bulunan 5 katlı Kardeşler Apartmanının giriş katındaki merdiven boşluğunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının dumanı bütün apartman boşluğunu sarınca vatandaşlar evlerinin balkonlarına çıktı. Balkonda mahsur kalan aileler itfaiyenin merdiveniyle aşağı indirildi. Yangında herhangi bir mal veya can kaybı yaşanmadı.
İtfaiye görevlileri depo olarak kullanılan merdiven boşluğundaki yangını söndürdükten sonra apartmandaki bütün dairelerin kapılarını çalarak içeride kimse olup olmadığını kontrol etti.
İtfaiyenin olay yerini terk etmesinin ardından gelen ve bir fabrikada gece güvenlik elemanı olarak çalışan arkadaşları Kadir Akkaya'nın içeride olabileceğini ve telefonla da ulaşamadıklarını söyleyen Ayhan Esentürk ve Tuncay Ersoy, kısa süreli paniğe neden oldu. Apartmanın 5. katında oturan Kadir Akkaya'nın dairesinin kapısını açmak için polis tarafından çağrılan çilingir geldiğinde kayıp kişinin de evde olmadığı haberi gelince derin bir nefes aldılar.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 17:04 - Son Güncellenme: 2013.10.08 17:04 - HABER MERKEZİ
A