Korkunç kaza! Kına gecesine gitmişlerdi... 3 ölü 4 yaralı!

Korkunç kaza! Kına gecesine gitmişlerdi... 3 ölü 4 yaralı!

Erzincan'da kına gecesinden dönen otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu damadın da aralarında bulunduğu 3 kişi öldü, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı.

2015.07.23 08:36 - Son Güncellenme: 2015.07.23 08:36 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Korkunç kaza! Kına gecesine gitmişlerdi... 3 ölü 4 yaralı!

Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında Erzincan- Çağlayan karayolu, Çağlayan Kavşağı'nda meydana geldi. Muş'un Varto ilçesinden Erzincan'a 17 kilometre uzaklıkta bulunan Yalınca köyündeki kına gecesine katılan ve aralarında damat Ali Altun'un da bulunduğu 7 kişi dönüş için yola çıktı. 24 yaşındaki Hıdır Aslan yönetimindeki 10 CBS 63 plakalı otomobil, Çağlayan Kavşağı'nda, İstanbul'dan Van'a giden 39 yaşındaki Hakan Danış yönetimindeki 34 KA 7850 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil orta refüjde durabildi. Hurda yığınına dönen otomobildeki damat Ali Altun, Serkan Kartal ve Gökhan Aslan olay yerinde öldü. Sürücü Hıdır Aslan, damadın kardeşleri Hürkan Altun, Murat Altun ile Özkan Akhan da yaralandı.

Yaralılar ambulansla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Savcının kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından, hayatını kaybedenler otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırıldı.


Takograftaki hızının 80 kilometre olduğu belirlenen otobüsteki yolcular, otomobilin aniden kavşağa çıkması sonucu kazanın meydana geldiğini, otobüs sürücüsünün serinkanlı davranarak daha büyük faciayı önlediğini söyledi.

Kazada ölen damat ve yakınlarının bugün gelini alarak düğün için Muş'un Varto ilçesine gitmeyi planladıkları öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2015.07.23 08:36 - Son Güncellenme: 2015.07.23 08:36 - HABER MERKEZİ
A