Korkunç cinsel istismar zinciri! 17 yaşındaki Dilek'in acı hikayesi

Korkunç cinsel istismar zinciri! 17 yaşındaki Dilek'in acı hikayesi

Show Tv ekranlarında yayınlanan Didem Arslan'la Vazgeçme programında tüm Türkiyey'yi derinden etkileyen bir olay yaşandı. Yaklaşık 12 yaşından beri ailesi tarafından satılan Dilek neredeyse tüm köyün istismarına uğramış. Yanında 38 yaşındaki eşiyle beraber gelen Dilek'in anlattıkları tüyler ürpertti. İşte Didem Arslan'la Vazgeçme'de Dilek'in öyküsü...

2021.09.24 23:26 - Son Güncellenme: 2021.09.25 02:12 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Korkunç cinsel istismar zinciri! 17 yaşındaki Dilek'in acı hikayesi

Show TV'de ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME programına başvuran Dilek'in hikayesi Türkiye'yi hayrete düşürdü. Ailesi tarafından mağdur edilen Dilek, evlendikten sonra kurtulacağını sandı ancak yanıldı. Dilek'in inanılmaz hikayesi ve başına gelenler ekran başındaki herkesi şoke etti. 12 yaşından bu yana madde bağımlısı ailesi tarafından tüm köye, genç yaşlı demeden herkese para karşılığı pazarlandığını anlatan Dilek program boyunca göz yaşlarını tutamadı. Dilek, evlenip bu zulümden kurtulacağını sandığını ancak her şeyin evlendikten sonra daha da karmaşıklaştığını ifade etti.

17 YAŞINDAKİ DİLEK'İN SARSICI HİKAYESİ

Dilek Albayrak'ın itirafları izleyicinin yüreğini yaktı. 12 yaşından beri ailesi tarafından cinsel istismara uğradığını ve para karşılığında cinsel ilişkiye zorlandığını iddia edilen Dilek Albayrak, programa eşi Bahattin Albayrak ile katıldı. Dilek, Didem Arslan Yılmaz'a 'Beni de kardeşimi de onların (ailemin) elinden kurtarın' diye haykırdı!

Türkiye'yi şoke eden cinsel istismar zinciri!

Show Tv ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına, Gaziantep Gürpınar köyünden başvuran Dilek Albayrak'ın programa konuk oldu. Canlı yayına eşi ile birlikte gelen Albayrak'ın ailesi hakkında anlattıkları ülkeyi adeta şoke etti. 12 yaşından bu yana, kendileri de uyuşturucu kullanan ailesi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ve madde verildikten kendinden geçtiği için haberi olmadan pazarlandığını, kendisine cinsel istismarda bulunan kişilerin arasında 70 yaşındaki köylü komşularının bile olduğunu ifade etti. Dilek'in bu ifadeleri hem sunucu Didem Arslan Yılmaz'ı hem de ekranları başındaki izleyenleri şoke etti.

Zaman zaman inşaat malzemesi için, kimi gün ise bir kilo balık için satmışlar!

Dilek ve eşi Bahattin, korkunç ailenin Dilek'i zaman zaman inşaat malzemesi için, zaman zaman ise bir kilo balık için bile sattığını öne sürünce başta Didem Arslan Yılmaz olmak üzere tüm stüdyo şoke oldu!

'Devlet görevlileri de genç kızı istismar etti' iddiası

24 Eylül Cuma günü yayınlanan programda Dilek Albayrak ve eşi Bahattin Albayrak, istismarcıların arasında devlet kadrolarında çalışan bazı yetkililerin de olduğunu iddia etti. Didem Arslan Yılmaz, hukuki birimlere seslenerek bu iddianın çok ağır olduğunu ve bir an evvel araştırılması gerektiğini, devlet kademelerindeki bu sapkın ve 'çürük elmaların' ayıklanması gerektiği mesajını verdi. 

Evlenince kurtulacağını sandı ama...

Evlenene kadar ailesiyle birlikte Gaziantep'in Burç beldesi, Gürpınar köyünde yaşayan Dilek Albayrak, 12 yaşından beri ailesi tarafından istismara uğradığını ve uğratıldığını anlattı. Ailesi tarafından mağdur edilen Dilek, evlendikten sonra kurtulacağını sandı ancak yanıldı.

"ANNEM, BABAM OTURUP BİZİ İZLİYORLARDI"

Didem Arslan Yılmaz'ın "Seni sattıktan sonra o sırada annen, baban nerede?" sorusuna Dilek, "Annem, babam oturup bizi izliyorlar. Kız kardeşime izletiyorlar, ailece hepsi izliyorlar." yanıtını verdi. Arslan, bu sözlerin ardından donup kaldı. Dilek'in eşi Bahattin ise araya girerek, "Bunlar ne ki. Daha çok şey var. Hepsini anlatacağım, zamanı gelince hepsini anlatacağım" dedi.

"KAYINVALİDEM BANA AŞIKTI"

Dilek'in kocası Bahattin'in "Kayınvalidem bana aşıktı, kurduğu tuzağı öğrenmek için kayınvalideme aşkımı ilan ettim." ifadelerini kullanmasıyla birlikte stüdyo karıştı. Kayınvalidesi tarafından uyku ilacıyla uyutulan damat, yaşananlarla ilgili kayınvalidesine ateş püskürdü.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.09.24 23:26 - Son Güncellenme: 2021.09.25 02:12 - HABER MERKEZİ
A