Korku dolu anlar! Uçakları okyanusa düştü

Korku dolu anlar! Uçakları okyanusa düştü

ABD'de David Lesh isimli pilot ve arkadaşının bulunduğu küçük uçak, Pasifik Okyanusu'nda Half Moon Körfezinde suya düştü. Uçağın suya düşme anları, bir başka uçağı kullanan Owen Leipelt tarafından kaydedildi. Uçaktan yara almadan kurtulan Lesh ve arkadaşının sudan kurtarılma görüntülerini ise kendileri kaydetti.

2019.08.21 21:11 - Son Güncellenme: 2019.08.21 21:12 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Korku dolu anlar! Uçakları okyanusa düştü

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Pasifik Okyanusu'nun üzerinde uçmakta olan küçük uçak, motor arızası sebebiyle Half Moon Körfezinde okyanusa düştü.

Uçağın düşme anlarını, başka bir uçağı kullanan arkadaşı kaydetti. Uçağın düşmesinin ardından Lesh ve arkadaşı uçaktan yara almadan kurtuldu.

Kazadan kurtulan Lesh ve arkadaşı, 40 dakika boyunca kurtarılmayı bekledi. Arkadaşı Leipeltin yardım çağrısı üzerine olay yerine gelen helikopter, Lesh ve arkadaşını kurtardı. Olay sonrası yerel basına konuşan pilot David Lesh, "Su çok çabuk bir şekilde soğudu. 20 dakika sonra donmaya başladık. Her yerde denizanaları vardı ve bizi ısırdılar. Etrafımızda balinalar geziyordu" dedi.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2019.08.21 21:11 - Son Güncellenme: 2019.08.21 21:12 - HABER MERKEZİ
A