Köprüden atlayan kişi toprağa verildi
BOĞAZİÇİ Köprüsü'nden atlayarak intihar eden Erol Çetin'in cenazesi Sultanbeyli Uzundere Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.
2016.03.09 14:16 - Son Güncellenme: 2016.03.09 14:17 - Güncel - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
İntihar girişiminde bulunan adama atla diyen kadının eski eşi konuştu
İLGİLİ VİDEO
Köprüden atlayarak intihar eden adam son yolculuğuna uğurlandı
Boğaziçi Köprüsü Anadolu Yakası yönü Ortaköy ayaklarındaki korkuluklara çıkıp intihar eden 4 çocuk babası Erol Çetin (45) için bugün Sultanbeyli Bedir Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Çetin'in oğulları cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Cenazeye Erol Çetin'in ailesi, akrabaları, arkadaşları ve komşuları katıldı.
CENAZE EVİNİN ÖNÜNE GETİRİLDİ
Bedir Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından da Erol Çetin'in cenazesi önce evinin önüne daha sonra da Uzundere Osmangazi Mezarlığı'na götürüldü. Çetin burada toprağa verildi. Çetin'in bir kahvehanede çalıştığı öğrenildi.
Bu arada Erol Çetin'in intihar etmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 2 kadın tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.