Köpeğe çarptı bu hale geldi

Köpeğe çarptı bu hale geldi

Kaza, saat 18.30 sıralarında D-400 Karayolu'nun Yakapınar Mevkii'nde meydana geldi. Ceyhan'dan Adana'ya giden 25 yaşındaki Meriç Mutluer yönetimindeki 01 CYN 69 plakalı otomobil, iddiaya göre aniden yola çıkan köpeğe çarptı.

2015.03.24 08:25 - Son Güncellenme: 2015.03.24 08:27 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Köpeğe çarptı  bu hale geldi
01:46 Köpeğe çarptı, bu hale geldi...

İLGİLİ VİDEO

Köpeğe çarptı, bu hale geldi...

Çarpmanın ardından kontrolden çıkan otomobil daha sonra kayalıklara çarptı. Kazada Meriç Mutluer ile kimliği belirlenemeyen yolcu araçta sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti.


Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD ve CANKUR ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen otomobildeki cesetler ekipler tarafından çıkarıldıktan sonra Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan ekipler sürücü Meriç Mutluer'in emniyet kemerini taktığını, yanındaki kimliği belirsiz kişinin kemeri devre dışı bıraktığını tespit etti. Bu arada otomobilin plakası ise kayaya yapışmış halde bulundu. Plaka, ekipler tarafından kayadan güçlükle çıkarıldı.


Köpeğin de telef olduğu kaza sonrası trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, ismi belirlenemeyen kişinin kimliğinin tespit edilmesi için polis çalışma başlattı.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2015.03.24 08:25 - Son Güncellenme: 2015.03.24 08:27 - HABER MERKEZİ
A