Konutta bayram şenliği

Konutta bayram şenliği

Bayram tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. 9 günlük tatilde bolca zaman bulacak olan tüketiciler için farklı seçenekler sunan firmalar, özellikle düzenledikleri kampanyalarla ev almayı kolaylaştırmayı hedefliyor

2013.10.14 10:00 - Son Güncellenme: 2013.10.14 10:00 - Ekonomi
A
Konutta bayram şenliği


 

Konut üreten firmalar 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsata çevirmek için kolları sıvadı. Bayramda da kapılarını açık tutacak olan şirketlerin, sonbahar kampanyalarını bayram müjdeleriyle bir araya getirmesi konut almayı düşünen ama zaman bulamayan vatandaşlara yarayacak. Birçoğu yüzde 1 KDV oranıyla vitrinde olan konutlar satışı stokların da erimesinde rol oynayacak.

Teknik Yapı kampanyalarına ara vermiyor
Teknik Yapı, bayram öncesi başlattığı kampanyalarına bayram süresince açık ofisleriyle devam edecek. Tuzla'da yapımı devam eden Evora İstanbul'da üç farklı ödeme planıyla müşterilerine bayram hediyesi hazırlayan Teknik Yapı, Halkalı'daki Metropark projesinde ise yüzde 0 finansman fırsatıyla bir yıl ödemesiz kredi fırsatı sunuyor. İstanbul'un en büyük projelerinden biri olan ve 5 bin 73 bağımsız bölümden oluşan Evora İstanbul'daki son bin 600 daire için üç farklı ödeme planı bayramda da devam edecek. Yüzde 25 peşinat verenler yüzde 5 peşin ödeme indiriminden faydalanacak. Yüzde 1 peşinat ödeyenler, yasal peşinatın geriye kalan yüzde 24'ünü daire teslime kadar 2 ya da 3 ara ödeme ile ödeyecek, yüzde 75 oranındaki bakiye kısmını ise anlaşmalı bankalardan konut kredisi olarak kullanabilecek. Hiç peşinat ödemek istemeyenler ise daire fiyatının yüzde 45'ini teslime kadar 2 ya da 3 ara ödeme ile ödeyecek, yüzde 55 oranındaki bakiye kısmını ise anlaşmalı bankalardan konut kredisi olarak kullanabilecek.

G Marin projesinde 77 bin TL'ye daire
Mar Yapı tarafından Bayramoğlu'nda hayata geçirilen G Marin Managed by Divan projesi satış ofisi Kurban Bayramı'nın üçüncü gününden itibaren açık olacak. Satışa çıktığı gün yoğun bir ilgiyle karşılanan G Marin projesinde 10 gün gibi kısa bir sürede, 173 dairenin satışı gerçekleşti. Bayram süresince ilk alım avantajının devam ettiği projeyle ilgilenenler 77 bin liradan başlayan fiyatlar ve uygun ödeme koşullarından yararlanabilecek.

Başarır'dan iki farklı ödeme seçeneği
Başarır İnşaat'ın imzasını taşıyan Helenium Garden projesi, 2 farklı ödeme seçeneği sunuyor. Kampanya kapsamında vadeli satışlarda aylık taksitler bin 75 liradan başlıyor. Başarır İnşaat Helenium Garden'da peşinatları da daire teslimine kadar erteliyor. Bunun yanı sıra vade farksız ev sahibi olmak isteyenlere 48 ay yüzde sıfır faiz imkânı sunuluyor. Yüzde 50'sinin satışının tamamlandığı proje, toplamda 280 daireden oluşuyor.

Dumankaya'dan 3+1 fırsatı
Dumankaya İnşaat, bayramda ev sahibi olmak isteyenlere Flex Kurtköy, Dumankaya Modern Collection, Konsept Halkalı, Ritim İstanbul ve Dumankaya Miks projelerinde özel indirimler sunuyor. Avantajlı ödeme planları sunan Dumankaya, geleneksel bayram kampanyasıyla yaşamın başladığı Flex Kurtköy'de yüzde 10 indirim yapıyor. 24 ay sıfır faiz ve esnek ödeme planlarıyla daireler hemen teslim ediliyor. Dumankaya Modern Collection'dan daire almak isteyenler, yüzde 10 bayram indirimi, 24 ay sıfır faiz, taksit öteleme ile daire alabiliyor. Konsept Halkalı'da ev sahibi olmak isteyenler ise sınırlı sayıdaki 3+1'lere sıfır peşinat, taksit öteleme ve 24 ay sıfır faizle sahip oluyor. Atakent'teki Dumankaya Miks'te yüzde 1 peşinat ödeyenler ödemelerine 2014'te başlarken, "yüzde 5 indirim ve ilk yıl taksit yok peşinat yok" fırsatından da faydalanabiliyor.

Metropark'ta aylık taksitler bir yıl ertelendi
Teknik Yapı Metropark projesinden daire sahibi olmak isteyenlerden dileyenler, banka kredi taksit ödemelerini bir yıl öteleyecek. Projeden daire almak isteyenler yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan yüzde 20 peşinatı 4 ara ödeme şeklinde ödeyebilecek. Daire fiyatının yüzde 35'ni peşinat olarak ödeyenler için sıfır konut finansman avantajı 24 ay olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatla Metropark'tan daire sahibi olmak isteyenlerin sıfır faizli konut finansman oranının vadesi ise 12 ay. Projede yer alan 1+1 tipi daireler 180 bin 800 lira, 2+1 tipi daireler 270 bin 100 lira fiyatlardan başlarken 3+1 tipi dairelerin fiyatları ise 364 bin 100 liradan sunuluyor.

Eroğlu bayrama özel %10 indirim yapacak
Eroğlu Gayrimenkul, Kurban Bayramı'na özel kampanyasıyla ev almak isteyenlere özel indirim uyguluyor. Firma, Merter'deki Platform Merter, Küçükçekmece'deki İstanbul Lounge ve Lounge 2, Bursa'daki Harmony Towers ve Florya Ekşinar Konakları'nda 10 bin lira indirim yapıyor. Hemen teslim dairelerle yeni bir hayata adım atmak isteyenleri bayramda satış ofislerine bekleyen Eroğlu Gayrimenkul, 17-18 Ekim tarihleri arasında 2 gün süreyle 4 projesine özel 10 bin lira indirim uyguluyor.

Demir Romance'ta peşinat aşağıya çekildi
Demir İnşaat, Beylikdüzü'ndeki Demir Romance'da düşük peşinatlarla daire sahibi olmak isteyenlerin hayalini gerçekleştiriyor. Şirket, yüzde 5 peşinat sonrası, yüzde 15'lik dilimi bir yıl sonra, bir diğer yüzde 15'lik kısmı ise teslimde ödeme kolaylığı sunuyor. İkinci seçenekte ise yüzde 40 peşinatla, kalan kısmı 24 aya kadar vade farksız taksitlendiriyor. Bayram kampanyasını ekim sonuna kadar sürdürecek Demir İnşaat'ın satış ofisleri, bayramın 3 ve 4'üncü günü açık olacak.

Bin 350 TL taksitle konut
Gedizler Yapı, Ev're'de bayrama özel 4 farklı kampanya düzenledi. İlk seçenekte yüzde 1 peşinat oranı sunuluyor. Bir diğer seçenekte, yüzde 10 oranındaki peşinat ön plana çıkıyor. Üçüncüsünde ise dairenin yüzde peşin ödemek isteyenlere büyük avantajlar sunan Gedizler Yapı, geriye kalan yüzde 50'lik dilimini de 36 ay sıfır faizle satışa sunuyor. Tamamı peşin alımlarda ise yüzde 5'e varan indirim uyguluyor. Kampanyada yüzde 75'e kadar kredi kullanımı fırsatı da bulunuyor.

KoruFlorya'da KDV oranı sabitlendi
Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle, Florya'nın son büyük arazisinde yaptığı lüks konut projesi KoruFlorya'nın satış ofisi, bayramın 3'üncü günü açık olacak. 3+1'den 7+2'ye kadar 52 farklı tipte daire seçeneklerinin olduğu 298 konutluk KoruFlorya projesinden ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 1 KDV avantajlı dairelerin yanı sıra ödemelerde anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 ay 0 faiz seçeneği de sunuluyor.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2013.10.14 10:00 - Son Güncellenme: 2013.10.14 10:00 - boş7
A