Konuk bakan bayıldı

Konuk bakan bayıldı

Burkina Faso Dışişleri Bakanı, mevkidaşı Ahmet Davutoğlu ile ortak basın toplantısı yaptığı sırada baygınlık geçirdi.

2013.05.09 16:12 - Son Güncellenme: 2013.05.09 18:01 - Güncel
A
Konuk bakan bayıldı
00:36 Konuk bakan böyle bayıldı

İLGİLİ VİDEO

Konuk bakan böyle bayıldı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Burkina Faso Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Djibrill Yipene Bassole'nin düzenlediği ortak basın toplantısı sırasında konuk bakan baygınlık geçirerek yere yığıldı.

Dışişleri Bakanlığı'nda Ahmet Davutoğlu ile Burkina Faso Dışişleri Bakanı ve Djibrill Yipènè Bassole, ortak basın toplantısı için kameraların karşısına geçti. Konuk bakan kürsüde konuşurken Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu konuk bakanın rahatsızlandığını anlayınca bir ara ona doğru yönelerek göz göze geldi. Bu sırada Burkina Faso Dışişleri Bakanı Bassole birden kürsünün üzerine doğru yıkılarak yere düştü. Bu esnada ise Dışişleri Bakanı Davutoğlu da konuk bakanın yere düşmesini engellemek için koluna doğru bir hamle yaptı fakat konuk bakan tüm hamlelere rağmen yere yığıldı.

Salonda paniğe neden olan konuk bakanın fenalaşması sırasında Dışişleri Bakanı Davutoğlu da mevkidaşıyla yakından ilgilendi. Burkina Faso Dışişleri Bakanı Bassole bir süre sandalyede oturtulduktan sonra tedavi amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

BURKİNA FASO DIŞİŞLERİ BAKANI HASTANEDE

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile gerçekleştirdiği ortak basın toplantısı sırasında fenalaşarak yere yığılan Burkina Faso Dışişleri Bakanı Djibrill Yipene Bassole, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren Burkina Faso Dışişleri Bakanı Djibrill Yipene Bassole, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile gerçekleştirdiği basın toplantısı sırasında fenalaşarak yere yığılmıştı. Konuk bakan kendine geldikten sonra Dışişleri Bakanlığı'ndan apar topar Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da mevkidaşını yalnız bırakmayarak onunla beraber Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.

Konuk bakanın durumuyla yakından ilgilenen Davutoğlu'nun açıklama yapması bekleniyor.

 

BURKİNA FASO'LU BAKANIN SAĞLIK DURUMU

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Burkina Faso Dışişleri Bakanı Djibrill Yipene Bassole'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Davuıtoğlu, "Geçiçi bir rahatsızlık olduğunu sanıyorum. Bütün tetkikleri yapılıyor ama merak edilecek bir durumu olmadığını doktorları söyledi" dedi. Davutoğlu, olay sırasında kendisinin yaralanmadığını, sadece kürsü devrildiğinde elinde küçük bir zedelenme yaşandığını söyledi.

Konuk bakanın doktoru da, Bassole'ye bazı testler yaptıklarını ve bu testlerin sonuçlarını beklediklerini, endişe edilecek bir durum olmadığını düşündüklerini söyledi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.09 16:12 - Son Güncellenme: 2013.05.09 18:01 - boş7
A