Kocasına öyle bir oyun oynadı ki..

Kocasına öyle bir oyun oynadı ki..

Trabzon, 23 yaşındaki Serpil Keskin'in kocasına oynadığı oyunu konuşuyor.

2012.01.11 21:21 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kocasına öyle bir oyun oynadı ki..

Trabzon'da bıçakla yaralanmış halde hastaneye gelen ve eşi tarafından bıçaklandığını iddia eden 23 yaşındaki Serpil Keskin'in, kendisini bıçakladıktan sonra eşini suçlu göstermeye çalıştığı ortaya çıktı.

KENDİSİNİ BIÇAKLAYIP, PARA İSTEDİ
Olay, Esentepe Mahallesi Muazzam Caddesi'nde saat 00.10 sıralarında meydana geldi. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne karnından bıçaklanmış halde gelen Serpil Keskin, tedavi altına alındı. Yaralı kadın, hastane polisine verdiği ifadede, 4 yıllık eşi Orhan Keskin'in önce kendisini dövdüğünü, sonra da bıçakladığını iddia etti. Eşinin ifadesi üzerine gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi'ne götürülen Orhan Keskin, suçlamaları kabul etmedi. Serpil Keskin'le sokaklarda gezdiği için tartıştığını anlatan Keskin, ifadesinde şunları söyledi: "Eşimle sürekli sokakta gezdiği için tartıştık. Ekmek bıçağını alıp evden çıktı. 20 dakika sonra evin önüne geldi, kendisini bıçakladığını söyleyip para istedi. Ben de verdim ve eve döndüm, 3 yaşındaki oğlum Mert'in yanında kaldım. Bıçaklamam söz konusu değil. Daha önce de defalarca intihara teşebbüs etti. Sürekli huzursuzluk çıkarıyor. Zaman zaman 3 yaşındaki oğlum Mert'i de alarak başka illere dilencilik yapmaya gittiğini duydum."

Eşinin ifadesini öğrenen Serpil Keskin, kendisini bıçakladığını itiraf etti. Orhan Keskin ise serbest bırakıldı. Serpil Keskin'in tedavisine devam edildiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.01.11 21:21 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A