Kocaman'ın yeni Fener'i
Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman bol alternatifli kadroyu bundan böyle 4-3-3'lük sistem ile sahaya sürecek.
2013.02.01 09:10 - Son Güncellenme: 2013.02.01 09:10 - Spor - HABER MERKEZİ
Üç kulvarda yoluna devam eden tek takım olan Fenerbahçe ara transferde kadrosuna 3 yeni isim katarak güçlendi. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın isteği üzerine Emre Belözoğlu, Pierre Webo ve Reto Ziegler'i renklerine bağlayan Sarı-Lacivertli yönetim, Montpeiller kulübünün transfer bedeli konusundaki uzlaşmaz tavrı nedeniyle Younes Belhanda'dan vazgeçti.
Kadro zenginleşti
Geçtiğimiz yıl takımdan ayrılan Emre Belözoğlu ile Reto Ziegler yeniden yuvaya dönerken, İBB'nin Kamerunlu yıldızı Pierre Webo sürpriz bir şekilde Fenerbahçeli oldu. Antalya'daki devre arası kampından sonra büyük bir çıkış yakalayan sarı-lacivertliler uzun süre sonra ara transferde 3 isim birden alarak şampiyonluk yarışında ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu.
Emre ofansif oynayacak
Teknik direktör Aykut Kocaman yeni transferlerden sonra takımın oyun sisteminde de önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. Sezona 4-2-3-1 şeklindeki oyun şablonuyla başlayan Kanarya, bundan böyle 4-3-3 ile mücadele edecek gibi görünüyor. Defans bloğunun hemen önünde Mehmet Topal- Raul Meireles'i oynatacak olan Kocaman, Emre Belözoğlu'na ofansif görev verecek.
En uçta Webo var
Hücum bölgesinde sağ tarafta Dirk Kuyt, sol tarafta Moussa Sow olacak. Pierre Webo ise bu ikilinin ortasında ve en uçta takımın gol silahı olarak mücadele edecek. Her bölgenin alternatifi olduğu için kadro seçiminde tatlı bir sıkıntı yaşayacak olan Kocaman, 3 kulvarda yarışayacağı için bazı futbolcularını kupa maçlarında da kullanarak form tutmalarını sağlayacak.