Kocaman'a tam destek!
F.Bahçe yönetimi 'Gücüm tükendi' diyen Kocaman'a destek olmak için kolları sıvadı
2012.12.28 09:50 - Son Güncellenme: 2012.12.28 09:51 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Uzun süren görüşmeler sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 'Devam' dedi, takımın başına geri döndü. Peki bundan sonra ne olacak, yönetim 'Devam edecek gücüm kalmadı' diyen Kocaman'a nasıl destek olacak? Yönetim, özellikle 3 Temmuz sürecinde teknik adamlıktan öte 'yöneticilik' görevini üstlenen, camianın liderliğine soyunan Kocaman'a yardımcı olmak için düğmeye bastı. Bu doğrultuda "Kocaman'a nasıl yardımcı olabiliriz" sorusuna yanıt arandı, tecrübeli hocayla yapılan görüşmelerde bazı kararlar alındı.
DIŞ DÜNYAYA KAPALI
Duygusal yapısı nedeniyle eleştirilerden çabuk etkilenen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı 'medya baskısından' uzak tutmak, yönetim için ilk öncelik. Bu doğrultuda tecrübeli çalıştırıcı gazete okumayacak, hiçbir spor programı izlemeyecek. Kulübün kurumsal iletişim departmanı tarafından hazırlanan günlük medya raporları da artık masasına konmayacak.
TEK İŞİ SAMANDIRA
Hem teknik direktörlük hem de sportif direktörlük gömleğini giyen Aykut Kocaman, ilk maddeye bağlı olarak artık sadece Samandıra'ya konsantre olacak. Kulübü temsil etme faaliyetlerinden çok antrenman yaptıracak, takımı maça hazırlayacak, futbolcularla toplantılar yapacak. Kısaca, sadece 'teknik diretör' olacak!
2 YÖNETİCİ DESTEĞE
Sarı-Lacivertli yönetim, Kocaman'a destek konusunda Samandıra'ya da 'yardım eli' uzatacak. En az 2 yönetici, haftada 5 gün Samandıra'da olacak, takımla zaman geçirecek. Futbolcularla birlikte yemekler düzenlenecek, takım içi iletişim artacak. Bu atmosferin takımın en büyük kozu olması bekleniyor.
BEYANATLAR DEĞİŞECEK
Bundan önceki dönemde, kulüple ilgili her konunun içinde olan teknik direktör Aykut Kocaman, artık basın toplantılarında da sadece ve sadece 90 dakikayı değerlendirecek. Hakemlerle ilgili ne hata olursa olsun değerlendirme yapmayacak. Bu konudaki açıklamaları yönetim yapacak.