Kocaelispor'da gençler görücüye çıktı

Kocaelispor'da gençler görücüye çıktı

Kocaelispor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Adıyaman Futbol Kulübü'ne 1-0 mağlup oldu. Tamamıyla gençlerden oluşan kadroyla müsabakaya çıkan Kocaelispor'da hangi futbolcuların A takımda devam edeceğine Teknik Direktör Fırat Gül karar verecek.

2022.07.29 13:46 - Son Güncellenme: 2022.07.29 13:46 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Kocaelispor'da gençler görücüye çıktı

TFF 2. Lig ekibi Kocaelispor, Kızılcahamam kampında ilk hazırlık maçını oynadı. Adıyamanspor ile karşılaşan yeşil-siyahlılar, son dakikalarda yedikleri golle rakibine 1-0 mağlup oldu.

Daha önce kulüp tarafından yapılan açıklamada olduğu gibi mücadelede gençlere forma şansı verildi. Tamamı gençlerden oluşan Kocaelispor'da hangi gençlerin A takımda devam edeceği konusunda gözler Teknik Direktör Fırat Gül'e çevrildi. Performansı yeterli bulunan genç futbolcular Kocaeli'ye dönüldüğünde profesyonel yapılacak. A takıma giremeyecek olan futbolculardan ise yaşı tutanların U19'da devam edeceği, yaşı uymayanların ise kiralanacağı öğrenildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2022.07.29 13:46 - Son Güncellenme: 2022.07.29 13:46 - HABER MERKEZİ
A