Kocaeli'de iğrenç olay! Yine serbest bırakıldı

Kocaeli'de iğrenç olay! Yine serbest bırakıldı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 15 yaşındaki kız çocuğunu tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanırken serbest bırakılan Ebubekir Ö., bu kez de komşularının kızını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı, yine serbest bırakıldı.

2021.05.08 14:28 - Son Güncellenme: 2021.05.08 14:59 - Güncel
A
Kocaeli'de iğrenç olay! Yine serbest bırakıldı

Kocaeli Darıca'da geçen yıl Ekim ayında Ebubekir Ö., Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi'nde kaldırımda arkadaşıyla birlikte yürüyen 15 yaşındaki Z.R.'yi arkasından yaklaşarak elle taciz etti. Bu sırada bölgeden geçen bir kişi, kolundan yakaladığı Ebubekir Ö.'yü çevredekilerin de yardımıyla etkisiz hale getirip devriye görevi yapan polis ekiplerine etti. 

Polisi görünce sağır ve dilsiz numarası yapan, bir süre sonra da konuşup pişman olduğunu söyleyen Ebubekir Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hakkında dava açılan Ebubekir Ö., yargılama safhasında serbest bırakıldı.

YİNE TACİZDEN GÖZALTINA ALINDI, YİNE SERBEST BIRAKILDI

Bağlarbaşı Mahallesi'nde babasına ait binada yaşayan Ebubekir Ö., dün de iddiaya göre komşularının 22 yaşındaki kızını taciz etti.

Ebubekir Ö., apartman boşluğunda karşılaştığı genç kızı elle taciz etti. Genç kızın çığlık atması üzerine Ebubekir Ö. kaçtı.

Şikayet üzerine gözaltına alınan Ebubekir Ö., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.05.08 14:28 - Son Güncellenme: 2021.05.08 14:59 - Gülcan Tekin
A