Kızlarımız için var mısınız? -ÖZEL HABER

Kızlarımız için var mısınız? -ÖZEL HABER

Kızılay Bursa Şubesi, Bursa'ya şehir dışından gelip üniversiteyi okumak isteyen kız öğrencilere şefkatli kucağını açıyor. Muradiye'de 150 yatak kapasiteli kız öğrenci yurdunun inşaatı son sürat devam ediyor ancak, inşaatın tamamlanması için yeni bağışlar bekleniyor.

2013.04.15 10:09 - Son Güncellenme: 2013.04.15 10:25 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Kızlarımız için var mısınız? -ÖZEL HABER

 

 

Rabia DENİZ/BURSADABUGUN.COM

Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Türk Kızılayı Bursa Şubesi, 150 yatak kapasiteli Kızılay Öğrenci Yurdu yaptırmak için kolları sıvadı. Muradiye Mahallesi'nde bulunan bin 624 metrekarelik arsa üzerine yapılan yurt binasının inşaatı başlarken, Kızılay Bursa Şubesi yeni bağışçılarını bekliyor. 2 bin 800 metrekare kapalı alana ve bin metrekare açık alana sahip olan yurtta öğrencilerin temel ve günlük ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü olanak bulunacak. Ocak ayında başlayan inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor ancak inşaatın tamamlanması için yeni bağışlar bekleniyor.

EĞİTİME DESTEK KAMPANYASI

Muradiye'deki depo alanına inşa edilecek olan yurt 150 üniversite öğrencisini barındırabilecek kapasiteye sahip olduğunu anlatan Türk Kızılayı Bursa Şubesi İlkyardım Koordinatörü Sevim Tanrıkulu, "Modern koşullarda hazırlanacak olan yurtta kızlarımız, Kızılay'ın şefkatli kucağında kalacaktır. Bu yurtla eğitime önemli bir destek vermiş olacağız. Bursa'ya şehir dışından gelip üniversiteyi okumak isteyen kız öğrencilere şefkatli ve güvenli bir ortam sağlamayı hedefliyoruz. Kız öğrenci yurdu için yapılacak nakdi bağışlarla, geleceğimizi teslim edeceğimiz gençlerimizin eğitimine destek sağlamış olacağız. 50 bin TL bağış yapan kurum ve şahıslar için yurt binasında bir odaya isimleri verilecek'' diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.04.15 10:09 - Son Güncellenme: 2013.04.15 10:25 - HABER MERKEZİ
A