KIZINI ÖLDÜRÜP CİNAYETİ TÜM DÜNYAYA ANLATTI

KIZINI ÖLDÜRÜP CİNAYETİ TÜM DÜNYAYA ANLATTI

Dünya kızını öldürüp cinayeti Facebook'ta anlatan Türk babayı konuşuyor.

2011.05.04 14:33 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
KIZINI ÖLDÜRÜP CİNAYETİ TÜM DÜNYAYA ANLATTI

Avustralya'da, 2 yaşındaki öz kızını bıçakla öldürdüğünü itiraf eden Türk baba Ramazan Acar'ın, cinayeti Facebook'ta ayrıntılarıyla anlattığı ortaya çıktı.

Melbourne'da bu sabah çıkarıldığı mahkemede kızını öldürdüğünü itiraf eden Acar'ın (24), cinayetle ilgili ayrıntıları cep telefonuyla internet sayfasına saniye saniye yazdığı ortaya çıktı

Kızı Yazmina'yı geçen Kasım ayında ayrıldığı sevgilisinin evinden alan Acar, daha sonra kızıyla beraber kayıplara karışmıştı. Bıçaklanarak öldürülen Yazmina'nın cesedi, cinayetten sekiz gün sonra 18 Kasım'da Greenvale bölgesindeki yeşillik bir alanda bulunmuştu.
KIZIMI ÖLDÜRMEK ÜZEREYİM'

Cinayetle ilgili yeni açıklanan mahkeme tutanaklarında, Acar'ın cinayetten hemen önce saat 19.23'te Facebook duvarına "Kızımı öldürmek üzereyim" diye yazdığı, bundan 11 dakika sonra "Bedelini ödedin sürtük" notu bıraktığı bildirildi.

Acar, 23.20'de de Facebook duvarına, kızının aile içindeki adıyla seslenerek "Seni seviyorum Mimi" yazdı.

Acar'ın eski sevgilisi Rachelle D'Argent'e de mesajla "Kızımı benden uzaklaştırmak istedin, beni hapse attırmak istedin, bağımsız olmak istedin, kızımın vesayetini almak istedin, beni öldürmek istedin. Şimdi mutlu oldun mu söyle?" yazdığı belirtildi.

Acar daha sonra, D'Argent'e art arda gönderdiği mesajlarda "Bitti, yaptım", "Seni vurdum", "Şimdi cenette ve kendimi çok kötü hissediyorum" diye yazdı.

Katil babanın, telefonda eski sevgilisine kızını araba kazasıyla mı yoksa bıçaklayarak mı öldüreceğini bilmediğini söylediği de ifade edildi.

Avustralya'yı şoke eden cinayetin ardından kullandığı aracı da ateşe veren Ramazan Acar, olaydan birkaç gün sonra yakalanmıştı.

Mahkeme çıkışında gazetecilere konuşan Rechelle D'Argent, Acar'ın itirafıyla adaletin yerini bulacağına inandığını söyledi. D'Argent, Acar ceza alıncaya kadar davalara katılmaya devam edeceğini belirtti.
MYNET 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.05.04 14:33 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A